Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2012 - Anul XVII, nr. 2 (4907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premieră în muzică: Madonna şi Kylie Minogue vor cânta împreună

Kylie Minogue şi Madonna vor cânta pentru prima oară împreună, anul acesta, într-o emisiune specială organizată de postul de televiziune britanic ITV pentru a marca cei 25 de ani de carieră ai cântăreţei australiene.
Deşi fiecare dintre ele are în spate mulţi ani în industria pop, acest proiect de televiziune va reprezenta prima colaborare dintre cele două cântăreţe, informează heraldsun.com.au.
Madonna a colaborat în trecut cu Britney Spears, Christina Aguilera, Pharrell şi Justin Timberlake, iar Kylie Minogue a colaborat cu Robbie Williams, Nick Cave şi fostul ei coleg din distribuţia serialului "Neighbours" Jason Donovan.
Nu este un secret faptul că cele două cântăreţe se admiră una pe cealaltă. Kylie Minogue a declarat de mai multe ori că Madonna reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea şi a purtat cu ocazia mai multor concerte tricouri cu numele artistei americane. La rândul ei, Madonna a purtat şi ea de câteva ori tricouri cu numele artistei australiene.
Potrivit presei britanice, producătorii de la postul ITV îşi doresc foarte mult ca artista australiană să cânte, în acea emisiune specială, câteva duete - cu sora ei Dannii Minogue, dar şi cu Nick Cave, Robbie Williams şi Jason Donovan.
La rândul ei, Kylie Minogue a declarat pe Twitter că îşi doreşte să susţină în 2012 un "anti-turneu" pentru fanii ei, pentru a marca cei 25 de ani de carieră, şi va interpreta versiuni acustice ale hiturilor ei, în săli de spectacole de dimensiuni reduse.
Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.
Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.
Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2010, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.
Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premieră în muzică: Madonna şi Kylie Minogue vor cânta împreună.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premieră în muzică: Madonna şi Kylie Minogue vor cânta împreună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei