Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 dec 2011 - Anul XVI, nr. 307 (4905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston, simbol pentru fitness

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jennifer Aniston a fost desemnată vedeta aflată în cea mai bună formă fizică, informează site-ul starpulse.com. Acest „titlu” i-a fost acordat actriţei în urma unui sondaj de opinie realizat printre cititorii revistei de sănătate şi nutriţie Fitness, sondaj al cărui obiectiv a fost de a afla care dintre celebrităţile de la Hollywood ar putea inspira oameni obişnuiţi să adopte un stil de viaţă sănătos, „presărat” cu un program riguros de exerciţii fizice, pentru a-şi transforma în bine aspectul.
Printre candidatele nominalizate s-au numărat actriţele Halle Berry, Sofia Vergara, Cameron Diaz şi Blake Lively, dar Aniston a câştigat detaşat.
În plus, vedeta din serialul „Prietenii tăi” a fost desemnată şi celebritatea pe care cei mai mulţi cititori ai revistei Fitness o consideră o parteneră ideală de antrenament.
În cadrul sondajului au mai fost acordate şi alte distincţii, respectiv cea mai bună transformare în urma adoptării unui regim alimentar - titlu câştigat de Jennifer Hudson - şi cea mai bună schimbare în bine - titlu care i-a revenit lui Britney Spears.
La polul opus s-a situat Lady Gaga, ce a fost votată drept vedeta care are cel mai mult nevoie de o transformare de look, în timp ce despre Lindsay Lohan s-a stabilit că este celebritatea care trebuie să îşi schimbe rapid modul de viaţă pentru a-şi recâştiga popularitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston, simbol pentru fitness.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston, simbol pentru fitness0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei