Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 dec 2011 - Anul XVI, nr. 307 (4905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hyundai a fost premiată din nou pentru calitate

Hyundai s-a remarcat încă o dată în topul calității. Pentru al doilea an consecutiv, marca sud-coreeană ocupă prima pozitie a clasamentului „Qualitätsreport”, întocmit de publicația germană Auto Bild. Distincția a fost acordată pe baza unei analize complexe cu privire la fiabilitate, calitate pe termen lung și satisfacția clienților.
Hyundai a reușit la acest capitol să depășească toți producătorii de automobile, inclusiv nume puternice de mărci germane și japoneze.
”Calitatea rămâne prioritatea principală Hyundai și încercăm să oferim tot ce e mai bun prin toate produsele și serviciile noastre,” a declarat Allan Rushforth, vicepreședinte Hyundai Motor Europa.
Lista anuală întocmită de Auto Bild evaluează șapte criterii cheie, cu pondere egală, în funcție de informațiile primite de la cei 8.610 conducători auto, precum garanția oferită de producători, informații legate de rechemări în service și date furnizate de către autoritatea germană Technische Überwachung Verein (TÜV), care acoperă 7,5 milioane de inspecții auto.
Premiul „Auto Bild Qualitätsreport”, unul dintre cele mai prestigioase sondaje din industrie, demonstrează progresul realizat de către Hyundai prin îmbunătățiri continue ale calității produselor sale, ale serviciilor și ale relației cu clienții săi.
„Hyundai a triumfat incă o dată în fața unor mărci considerate punct de referință în ceea ce privește calitatea. Ne-am îmbunătațit punctajul de anul trecut, iar câștigarea acestui titlu pentru al doilea an consecutiv este o realizare fantastică”, susține Allan Rushforth.
Unul dintre factorii importanți ai victoriei Hyundai l-a reprezentat pachetul 5 Year Triple Care, publicația Auto Bild sancționând lipsa unui pachet atât de cuprinzător printre constructorii europeni.
Toate modelele Hyundai recent lansate în Europa includ acest pachet care oferă garanție integrală fără limită de kilometri timp de 5 ani, 5 ani asistență rutieră și 5 ani verificări tehnice gratuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai a fost premiată din nou pentru calitate.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai a fost premiată din nou pentru calitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei