Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2011 - Anul XVI, nr. 306 (4904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adela Popescu cântă alături de DJ Project

Adela Popescu, actriţa din serialul "Pariu cu viaţa" difuzat de Pro TV, se întoarce la muzică cu o nouă colaborare, alături de trupa DJ Project, înlocuind-o pe Giulia, care este însărcinată, informează televiziunea.
De altfel, Adela Popescu a susţinut deja câteva concerte alături de DJ Project, la sfârşitul săptămânii trecute, la Sfântu Gheorghe şi la Focşani. Această colaborare este un frumos cadou de Crăciun atât pentru actriţa din "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, cât şi pentru membrii trupei DJ Project.
"Când am urcat prima oară pe scenă, am avut emoţii mari, dar am fost primită foarte frumos, trupa se bucură de mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvânt versurile, iar asta m-a ajutat foarte mult. Iar aplauzele de la sfârşitul concertului m-au făcut foarte fericită. DJ Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment", mărturiseşte Adela Popescu.
"Cu mai bine de o lună în urmă, am fost înştiinţaţi de Giulia că este însărcinată. Am început de atunci să căutăm o voce care să ne placă, să se potrivească cu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea să aibă o imagine curată, să se legitimeze prin muzică şi nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost şi Adela Popescu, ne-am întâlnit, am stat de vorbă, am mers la studio, ea îşi dorea, noi o plăceam, vocea se potrivea, avea calităţile vocale necesare, inclusiv o bună prestaţie live, aşa încât, iată, Adela Popescu este pentru cel puţin un an noua solistă DJ Project. Primele ei apariţii au fost foarte bune, învăţase textul, ceea ce nu este uşor pentru că erau 10 - 12 piese, în prealabil, noi am reimprimat piesele de concert cu vocea ei, cel puţin la Focşani, Adela a cântat live împreună cu publicul majoritatea pieselor din concert. Din punctul meu de vedere, Adela este o adevărată profesionistă şi cred că va avea o carieră de mare succes împreună cu DJ Project", a declarat Emil Burloi, managerul trupei DJ Project.
Adela Popescu are parte de susţinerea iubitului ei, Radu Vâlcan, care a însoţit-o la primele concerte şi va merge cu ea şi la cele care vor urma de Revelion:
"Radu a fost cu mine, mă susţine, e mândru de mine şi îi place foarte mult să mă audă cântând. O să fie alături de mine şi la concertele viitoare, aşa că, de Anul Nou, vom merge la Iaşi, la Roman şi la Vaslui, dacă programul ne permite. Este al doilea Revelion pe care îl petrecem împreună", completează Adela, actriţa din "Pariu cu viaţa", serial al cărui al doilea sezon va fi difuzat la Pro Tv din februarie 2012.
Adela Popescu şi DJ Project pregătesc multe surprize muzicale pentru 2012, printre care şi o piesă nouă: "Am ascultat deja piesa cea nouă şi pot să vă spun că este absolut superbă", declară Adela.
Iar Emil Burloi completează: "În primele săptămâni din ianuarie, vom lansa şi noul single DJ Project feat. Adela, căci aşa se va numi proiectul de aici încolo".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adela Popescu cântă alături de DJ Project.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Adela Popescu cântă alături de DJ Project5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei