Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 dec 2011 - Anul XVI, nr. 293 (4891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victoria şi David Beckham nu se zgârcesc de sărbători

Cântăreaţa Victoria Beckham şi soţul ei, fotbalistul englez David Beckham, au cumpărat şase brazi de Crăciun pentru a-şi decora somptuoasa reşedinţă din Marea Britanie.

Familia Beckham a scos din buzunar 35.000 de lire sterline (40.900 euro) pentru cei şase brazi şi pentru decoraţiuni. Acesta va fi primul Crăciun pentru fetiţa cuplului Beckham, Harper Seven, născută în luna iulie.

Soţii Beckham vor reveni în Marea Britanie, săptămâna viitoare, unde vor petrece sărbătorile de sfârşit de an alături de cei patru copii ai lor, băieţii Brooklyn, Romeo şi Cruz şi fetiţa Harper Seven, în reşedinţa pe care o deţin în comitatul Hertfordshire , informează mirror.co.uk.

Victoria Beckahm, în vârstă de 37 de ani, a dorit ca această ocazie să fie una specială şi a cumpărat şase brazi de Crăciun, înalţi de peste trei metri, şi decoraţiuni spectaculoase de la magazinul londonez Fortnum & Mason.

Fiecare brad a costat 5.000 de lire sterline (5.850 euro), iar cuplul a plătit încă 5.000 de lire sterline pentru decoraţiunile de Crăciun.

David şi Victoria Beckham, căsătoriţi pe 4 iulie 1999, au trei trei băieţi şi o fiică. Brooklyn Joseph s-a născut pe 4 martie 1999, cu patru luni înainte de căsătoria părinţilor săi, şi a fost cel care a purtat verighetele la ceremonie. Romeo James s-a născut pe 1 septembrie 2002, Cruz David, pe 20 februarie 2005, iar fetiţa, Harper Seven, pe 10 iulie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victoria şi David Beckham nu se zgârcesc de sărbători.
 Vizualizări articol: 405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoria şi David Beckham nu se zgârcesc de sărbători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei