Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2011 - Anul XVI, nr. 290 (4888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, în topul britanic al vânzărilor săptămânale

Primul album postum al cântăreţei Amy Winehouse s-a vândut în circa 70.000 de copii în primele 24 de ore de la lansare şi este pe cale de a ajunge pe prima poziţie în topul vânzărilor săptămânale de discuri din Marea Britanie, a anunţat societatea care alcătuieşte acest clasament.

Albumul "Lioness: Hidden Treasures" conţine 12 piese. Unele dintre ele au fost înregistrate încă din 2002, dar niciuna dintre ele nu a apărut pe cele două albume de studio lansate de Amy Winehouse în timpul vieţii.

"Albumul a fost lansat ieri şi se află deja în fruntea topului vânzărilor din Marea Britanie", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al casei de discuri a cântăreţei, Island Records.

"Albumul este pe cale să ajungă pe primul loc în topul vânzărilor din această săptămână", au anunţat reprezentanţii Official Charts Company, care au precizat faptul că acest material discografic s-a vândut în aproximativ 70.000 de unităţi.

O parte din încasări vor fi donate Fundaţiei "Amy Winehouse", înfiinţată de familia artistei britanice cu scopul de a-i ajuta pe tinerii dependenţi de alcool şi droguri să învingă această dependenţă.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una "accidentală" - potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie -, cauzată de abuzul de alcool.

După moartea ei, "Back to Black", al doilea şi ultimul ei album, reeditat, a doborât recordul de vânzări de discuri din Marea Britanie din secolul al XXI-lea. Acel record a fost la rândul lui doborât în această săptămână de albumul "21" al cântăreţei Adele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, în topul britanic al vânzărilor săptămânale.
 Vizualizări articol: 429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse, în topul britanic al vânzărilor săptămânale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei