Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2011 - Anul XVI, nr. 288 (4886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Meryl Streep, elogiată de colegii ei actori, la gala Kennedy Center Honors 2011

Actriţa americană Meryl Streep, a cărei carieră extraordinară a fost celebrată duminică seară, la gala Kennedy Center Honors pe 2011, a primit elogii din partea unora dintre colegii ei de breaslă - actorii Robert De Niro, Anne Hathaway, Emily Blunt şi Stanley Tucci, relatează contactmusic.com.

Actriţa americană a fost premiată cu ocazia celei de-a 34-a gale anuale Kennedy Center Honors, organizată la Washington, alături de cântăreţul Neil Diamond, actriţa Barbara Cook, saxofonistul Sonny Rollins şi violoncelistul Yo-Yo Ma.

Mulţi dintre invitaţi au urcat pe scenă pentru a spune câteva cuvinte despre laureaţii din acest an, iar Meryl Streep a primit elogii din partea unora dintre starurile de prim rang de la Hollywood.

După o serie de imagini care au prezentat cariera celebrei actriţe americane, colegul ei din "Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter", actorul Robert De Niro, şi-a început micul discurs printr-o glumă: "Primul meu gând a fost acesta: am fost extraordinar în «Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter». Meryl, eşti cea mai bună. Te iubesc".

Au urcat apoi pe scenă Anne Hathaway, Emily Blunt şi Stanley Tucci, care au vorbit despre colaborarea lor cu marea actriţă americană din timpul filmărilor pentru "Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada".

"În fiecare scenă, ea făcea, de fapt, cel puţin două lucruri. Primul, propriul ei personaj, care era întotdeauna atât de complet, atât de natural, încât uitai cumva că undeva, acolo, se afla Meryl Streep. Al doilea lucru era faptul că ea îl stabiliza pe celălalt actor, care era pe punctul de a avea o cădere nervoasă, întrucât juca într-o scenă alături de Meryl Streep", a declarat Emily Blunt.

Meryl Streep, în vârstă de 62 de ani, deţine un record de 16 nominalizări la premiile decernate de Academia de film americană. Actriţa a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile din "Kramer contra Kramer" (1979) şi "Alegerea Sophiei" (1982). Streep mai deţine şi recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur câştigate de o actriţă - şase. Printre proiectele cinematografice cele mai recente ale actriţei se numără "Mamma Mia!", în care a jucat alături de Pierce Brosnan, "Julie şi Julia", "E tare complicat!", dar şi "The Iron Lady", un film despre viaţa şi cariera fostului premier britanic Margaret Thatcher, supranumită "Doamna de Fier".

Gala de decernare a premiilor Kennedy Center Honors va fi difuzată pe 27 decembrie, de postul de televiziune CBS.

The Kennedy Center Honors au fost create în 1978, iar printre laureaţii precedenţi se numără Aretha Franklin, Barbara Streisand, Carol Burnett, Luciano Pavarotti, Willie Nelson şi Oprah Winfrey.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meryl Streep, elogiată de colegii ei actori, la gala Kennedy Center Honors 2011.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meryl Streep, elogiată de colegii ei actori, la gala Kennedy Center Honors 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei