Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2011 - Anul XVI, nr. 288 (4886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Al patrulea film din seria "Amurg/ Twilight" s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american

Filmul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", al patrulea lungmetraj din franciza "Twilight", s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord american pentru al treilea weekend consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Lungmetrajul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", regizat de Bill Condon - care va realiza şi ultimul film din serie, ce va fi lansat pe marile ecrane în noiembrie 2012 -, a obţinut încasări de 16,9 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din America de Nord.

Pe locul al doilea s-a menţinut comedia "Familia Muppets/ The Muppets", realizată de studiourile Disney. Avându-i în distribuţie pe Jason Segel şi Amy Adams, alături de Kermit, Miss Piggy şi celelalte păpuşi celebre, acest film a obţinut încasări de 11,2 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite ale Americii şi Canada.

Lungmetrajul 3D "Hugo", regizat de Martin Scorsese, a urcat de pe locul al cincilea până pe poziţia a treia, cu încasări de 7,6 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea de viaţă şi aventurile unui băiat orfan care trăieşte într-o gară din Paris în anii 1930.

Animaţia 3D "Marea cursă de Crăciun/ Arthur Christmas", realizată cu un buget de producţie de 98 de milioane de dolari, s-a menţinut pe poziţia a patra în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari. Filmul explică spectatorilor cum procedează Moş Crăciun pentru a reuşi să transporte cadouri în lumea întreagă, într-o singură noapte.

Pe locul al cincilea, în coborâre cu două poziţii faţă de săptămâna trecută, se află animaţia "Happy Feet 2 în 3D", care a obţinut încasări de 6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia "Jack şi Jill/ Jack and Jill" s-a menţinut pe locul al şaselea în box office. Acest film, în care Adam Sandler joacă rolul unui tată de familie a cărui viaţă este bulversată de sosirea gemenei sale, personaj interpretat tot de Sandler, a obţinut încasări de 5,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul "The Descendants", în care George Clooney interpretează rolul unui bărbat aflat în căutarea amantului soţiei sale, a urcat pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF "Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals", a cărui acţiune este inspirată din mitologia greacă, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. Din distribuţia acestei producţii fac parte Mickey Rourke, Henry Cavill şi Freida Pinto.

Pe locul al nouălea în box office-ul nord-american s-a menţinut comedia "Jaf... la turnul mare/ Tower Heist", cu Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck şi Alan Alda, care a avut încasări de 4,1 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea angajaţilor dintr-un luxos complex imobiliar care îl jefuiesc pe un fost magnat de pe Wall Street, ce a furat la rândul lui banii mai multor acţionari.

Animaţia "Motanul încălţat/ Puss in Boots", regizată de Chris Miller, a coborât de pe poziţia a opta pe a zecea, cu încasări de 3,05 milioane de dolari. Filmul, care îl are în centru pe legendarul motan din seria "Shrek" (voce: Antonio Banderas), este produs de compania DreamWorks şi prezintă tinereţea agitată a Motanului Încălţat, înainte de întâlnirea acestuia cu Shrek din filmele "Shrek 2" şi "Shrek al Treilea".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al patrulea film din seria "Amurg/ Twilight" s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Al patrulea film din seria "Amurg/ Twilight" s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei