Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 dec 2011 - Anul XVI, nr. 285 (4883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inna, desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit din Franţa

Cântăreaţa română Inna a fost desemnată cel mai bun artist din anul 2011, la gala muzicală Les Trophees de la Nuit, organizată la Paris, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Evenimentul de luni seară a fost organizat de revista Paris Nuit, la hotelul Lido de pe bulevardul Champs Elysees din Paris. Premiul obţinut de artista din România a fost oferit în anii precedenţi unor artişti foarte valoroşi, precum Martin Solveig şi Bob Sinclair.

Cu două zile înainte de această gală, Inna a participat, pentru al doilea an consecutiv, la unul dintre cele mai mari evenimente din muzica dance care sunt organizate în Franţa - Starfloor.

Ca şi în 2010, Inna a fost unul dintre invitaţii principali ai show-ului şi a urcat pe scenă alături de alte nume mari din muzica internaţională, precum Flo-Rida, Taio Cruz, Jason Derulo şi David Guetta.

Special de Ziua Naţională a României, Inna a postat pe pagina ei de Facebook videoclipul unei piese în limba română. Filmările au fost realizate la Paris.

Totodată, în luna decembrie, Inna va susţine un turneu în Rusia şi în Franţa, iar de Revelion va susţine un concert în Maroc.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toată lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa până în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul anului 2007, cântăreaţa s-a întâlnit cu cei trei producători de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului său single, "Hot".

În doar câteva luni, Inna a obţinut un succes fără precedent. "Hot" a cucerit cele mai înalte poziţii din topurile din toată lumea, la scurt timp după lansare. Astfel, povestea a continuat - toate single-urile lansate, "Love", "Deja-Vu", "Amazing", "Sun is Up" au devenit hituri, iar Inna a fost răsplătită cu cele mai mari premii internaţionale în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inna, desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit din Franţa.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inna, desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit din Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei