Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vivienne Westwood a donat 1,6 milioane de dolari unei fundaţii ecologiste

Creatoarea de modă britanică Vivienne Westwood a donat 1,6 milioane de dolari unei fundaţii ecologiste care doreşte să oprească defrişările din pădurile tropicale sud-americane.

Vivienne Westwood este renumită pentru pasiunea cu care sprijină de mulţi ani diverse iniţiative ecologiste. Recent, creatoarea de modă şi-a declarat sprijinul pentru o campanie care încearcă să blocheze un proiect al guvernului britanic, iniţiat cu scopul de a vinde unor cumpărători privaţi o parte dintre pădurile de pe domeniul public, informează contactmusic.com.

Ea i-a acuzat pe politicienii britanici că nu acţionează suficient de repede pentru a combate fenomenul de încălzire globală şi a donat o sumă importantă din averea ei personală pentru a iniţia programe şi acţiuni ecologiste.

"Reprezentanţii guvernamentali sunt atât de lenţi, încât nu mai putem să îi aşteptăm. A trebuit să demarăm acest proiect şi tot ce ne rămâne de făcut este să sperăm că ei ni se vor alătura. Am luat cât de mult am putut din fondurile companiei mele", a declarat Westwood pentru publicaţia The Times.

Creatoarea britanică a donat 1,6 milioane de dolari fundaţiei ecologiste Cool Earth, care intenţionează să strângă 11,2 milioane de dolari, cu scopul de a stopa defrişările din pădurile tropicale din America de Sud.

Vivienne Westwood s-a născut pe 8 aprilie 1941 şi este considerată una dintre cele mai originale creatoare de modă din Marea Britanie, fiind renumită pentru includerea în moda haute couture a multor elemente preluate din stilurile modern punk şi new wave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vivienne Westwood a donat 1,6 milioane de dolari unei fundaţii ecologiste.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vivienne Westwood a donat 1,6 milioane de dolari unei fundaţii ecologiste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei