Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2011 - Anul XVI, nr. 281 (4879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga a pozat goală pentru legendarul cântăreţ de muzică jazz Tony Bennett

Cântăreaţa americană Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu că a pozat goală, iar schiţele realizate cu această ocazie vor fi publicate într-un număr de anul viitor al revistei Vanity Fair.

Lady Gaga a pozat pentru legendarul cântăreţ de muzică jazz Tony Bennett şi a făcut această dezvăluire într-o înregistrare video de 90 de minute, intitulată "A Very Gaga Thanksgiving", pe care artista americană a realizat-o cu ocazia sărbătorii de Ziua Recunoştinţei din Statele Unite ale Americii, sărbătorită joi.

Cântăreaţa a mai spus că ideea de a poza goală pentru Tony Bennett i-a fost sugerată de celebra fotografă americană Annie Leibovitz.

"Am intrat în cameră şi am spus: «Ei bine, Tony, iată-ne aici». Apoi mi-am dat jos rochia şi am început să pozez pentru el. M-am simţit intimidată şi îmi spuneam: «El este Tony Bennett! De ce sunt goală?»", a declarat Lady Gaga, informează hollywoodreporter.com.

Acest set de schiţe nu reprezintă însă prima colaborare dintre cei doi artişti. Lady Gaga, în vârstă de 25 de ani, şi Tony Bennett, în vârstă de 85 de ani, au înregistrat împreună un cover al piesei "The Lady Is A Tramp", care a fost inclus pe albumul lansat în acest an de muzicianul american, intitulat "Duets II". De altfel, înregistrarea video "A Very Gaga Thanksgiving" a debutat cu videoclipul acestui cover.

În cadrul aceleiaşi înregistrări, artista americană a fost intervievată de jurnalista Katie Couric - care i-a pus o serie de întrebări despre viaţa personală şi cea profesională - şi a interpretat două dintre piesele ei celebre, "Born This Way" şi "Edge of Glory".

Lady Gaga a avut o agendă destul de aglomerată în această săptămână - cântăreaţa a participat la inaugurarea unui magazin temporar de Crăciun care îi este dedicat, în cadrul lanţului de magazine Barney's, şi a lansat o nouă carte.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume. Pe 6 noiembrie, la gala MTV Europe Music Awards, Lady Gaga a fost marea câştigătoare a serii, fiind recompensată cu patru trofee.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga a pozat goală pentru legendarul cântăreţ de muzică jazz Tony Bennett.
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga a pozat goală pentru legendarul cântăreţ de muzică jazz Tony Bennett0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei