Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2011 - Anul XVI, nr. 278 (4876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie, mai slabă ca niciodată

Angelina Jolie a părut ultimele sale apariţii să fie mai slabă ca niciodată, iar unele zvonuri spun că actriţa ar mânca doar echivalentul a 600 de calorii pe zi.

Actriţa, care întotdeauna a fost slabă, pare însă să fi exagerat cu abţinerea de la mâncare, deoarece cântăreşte aproximativ 44 de kilograme, scrie dailymail.co.uk.

Unele surse spun chiar că Angelina mănâncă rareori o masă completă şi chiar uită frecvent să mănânce.

Conform revistei Grazia, Angelina supravieţuieşte cu doar 600 de calorii pe zi, echivalentul a două boluri de cereale cu lapte.

"Se ştie că Angelina îşi începe ziua cu câteva cereale şi cu puţin peste o lingură de ulei de cocos. Ceea ce este îngrijorător este că este prea ocupată şi adesea uită să mănânce", a declarat sursa.

Câteodată vedeta sare peste masa de prânz sau mănâncă nişte jeleuri, migdale sau bea un shake pe bază de proteine în timp ce se află pe drum spre un eveniment. Cina poate fi alcătuită dintr-o friptură slabă şi un pahar cu vin roşu.

Actriţa este cunoscută pentru greutatea fluctuantă, mai ales în perioadele cu probleme emoţionale. În 2007, Angelina a slăbit extrem de mult, după moartea mamei sale, însă se pare că în prezent vedeta slăbeşte din cauza stilului său de viaţă, care îi cere să se împartă între actorie, copii, călătorii şi relaţia sa cu Brad Pitt.

 

„Nu ar mai fi trebuit să mai fiu în viaţă”

Angelina Jolie a declarat într-un interviu că se consideră norocoasă pentru faptul că este încă în viaţă, după toate lucrurile "teribile" pe care le-a făcut în tinereţe, şi a recunoscut că este încă "o fată rea", însă îşi păstrează această parte întunecată pentru partenerul ei de viaţă, Brad Pitt.

"Am trecut prin momente întunecate, oribile, dar am supravieţuit. Nu am murit în tinereţe", a declarat actriţa americană în vârstă de 36 de ani, în acest interviu acordat la Budapesta postului de televiziune CBS.

"Am avut mult noroc. Au existat multe persoane, artişti, care nu au supravieţuit anumitor lucruri. Oamenii au dreptate să creadă că am experimentat cele mai rele lucruri şi cele mai periculoase şi că, din aceste motive, nu ar fi trebuit să mai fiu încă în viaţă", a adăugat Jolie în acest interviu, ce va fi difuzat integral, duminică, în emisiunea "60 Minutes".

Angelina Jolie, care are de mai mulţi ani o relaţie reuşită cu partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt, obişnuia să poarte în tinereţe, la gât, o fiolă ce conţinea câteva picături de sânge ale fostului ei soţ, Billy Bon Thornton. A existat şi o perioadă în care tatăl ei, actorul Jon Voight, a renegat-o în mod public, declarând în presă că fiica lui are nevoie de ajutor medical specializat.

Actriţa americană, care este în prezent mamă a şase copii - trei biologici şi trei adoptaţi -, a recunoscut că "s-a jucat cu focul" în anii tinereţii.

În acest interviu înregistrat la Budapesta, unde filmează câteva scene pentru filmul ei "In the Land of Blood and Honey", actriţa a precizat însă că, în ciuda faptului că are şase copii şi o relaţie reuşită cu partenerul ei de viaţă, continuă să trăiască periculos.

"Încă sunt o fată rea. Această parte întunecată continuă să existe în mine. Dar acum reuşesc să o controlez şi o păstrez pentru Brad. Sau pentru aventurile noastre", a adăugat Jolie.

Angelina Jolie a devenit între timp ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) şi călătoreşte adeseori în lumea întreagă pentru a vizita taberele de refugiaţi din zonele în care au loc conflicte.

Actriţa americană a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan, de când a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU, în 2001.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie, mai slabă ca niciodată.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie, mai slabă ca niciodată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei