Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga a vizitat, în secret, fosta reşedinţă a cântăreţei Amy Winehouse

Lady Gaga a vizitat, în mare secret, fosta reşedinţă a cântăreţei Amy Winehouse, situată în cartierul Camden din partea de nord a Londrei, întrucât a dorit să aducă "un omagiu unei eroine în muzică".

"A venit deghizată şi a ţinut ca evenimentul să fie unul discret", a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Lady Gaga declarase anterior că a fost "devastată" şi că nu a putut să vorbească timp de două zile, după ce a aflat că artista britanică a murit.

"Sunt devastată şi foarte tristă. Nu am putut să mai vorbesc timp de două zile. Eram în stare de şoc. Nu cred că Amy avea nevoie să înveţe vreo lecţie. Cred că lecţia era pentru ceilalţi, ca oamenii să fie mai amabili cu superstarurile. Toată lumea a fost atât de dură cu ea, însă tot ce ştiu este faptul că ea era o femeie minunată şi plăcută", a spus artista americană.

Săptămâna trecută, presa internaţională a afirmat că Lady Gaga - care a dezvăluit într-un interviu anterior că fanii o confundau adeseori cu Amy Winehouse atunci când era brunetă - ar urma să interpreteze rolul principal într-un film despre viaţa şi cariera cântăreţei britanice.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una "accidentală" - potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie -, cauzată de abuzul de alcool.

Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat o multitudine de premii, printre care cinci Grammy-uri (din doisprezece nominalizări), are două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi discuri şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" în 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume. Pe 6 noiembrie, la gala MTV Europe Music Awards, Lady Gaga a fost marea câştigătoare a serii, fiind recompensată cu patru trofee.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga a vizitat, în secret, fosta reşedinţă a cântăreţei Amy Winehouse.
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga a vizitat, în secret, fosta reşedinţă a cântăreţei Amy Winehouse0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei