Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Black Sabbath se reuneşte pentru un turneu şi un album, în 2012

Cei patru membri fondatori ai legendarei formaţii Black Sabbath au anunţat, vineri, că se pregătesc pentru un nou turneu, în 2012, dar şi pentru lansarea primului lor album din ultimii 33 de ani, informează Reuters.

Solistul Ozzy Osbourne, chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi bateristul Bill Ward au spus, într-o conferinţă susţinută la celebrul club Whisky a Go Go, că vor cânta la Download Festival, care are loc în iunie 2012, în Marea Britanie, după care vor începe un turneu mondial.

Membrii trupei, care s-a format în 1969, au spus că lucrează la un nou album, care va fi lansat în toamna anului viitor. Materialul discografic, ce nu are încă un titlu, va fi produs de Rick Rubin.

"Este acum ori niciodată. Ne înţelegem perfect. Totul merge foarte bine", le-a spus Iommi reporterilor, în clubul în care Black Sabbath a avut primul concert, cu exact 41 de ani înainte. "Este ca şi cum am intra în atmosfera din trecut", a adăugat acesta.

Muzicienii, care în prezent au vârste peste 60 de ani, au lansat ultimul album ca trupă, "Never Say Never", în 1978.

De altfel, în ultima vreme au circulat zvonuri în legătură cu reunirea trupei. "Era şi timpul", a spus Ozzy Osbourne, adăugând că membrii trupei au mai încercat să lucreze împreună în trecut. "De data aceasta, dintr-un motiv magic, am scris împreună şapte sau opt cântece", a spus legendarul rocker.

Trupa a lansat, de asemenea, noul ei site oficial, www.blacksabbath.com, şi urmează să prezinte şi versiunile de Facebook şi Twitter.

Ozzy Osbourne a fost dat afară din trupă în 1979.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo, în timp ce formaţia britanică a susţinut numeroase concerte şi turnee, cu diverşi solişti în locul lui Ozzy.

Membrii trupei s-au mai reunit în 1998, pentru materialul "Reunion", şi apoi s-au mai întâlnit pentru a susţine show-uri, în anii 2000.

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie anul trecut, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Black Sabbath se reuneşte pentru un turneu şi un album, în 2012.
 Vizualizări articol: 255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Black Sabbath se reuneşte pentru un turneu şi un album, în 20125.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei