Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 nov 2011 - Anul XVI, nr. 268 (4866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce, în topul artiştilor care câştigă cei mai mulţi bani pe minut

Editorii unei platforme sociale au realizat un top al artiştilor cu cele mai mari onorarii pe minut. Cântăreaţa americană Beyonce ocupă prima poziţie în topul artiştilor cu cele mai mari onorarii pe minut, potrivit unui top realizat de editorii platformei sociale saucytime.com, informează femalefirst.co.uk.

Artista americană a fost plătită cu 2 milioane de dolari pentru a interpreta cinci piese în timpul unui concert privat, susţinut în seara de Revelion din 2010, pe insula St. Barts. Beyonce a primit astfel 113.080 de dolari pentru fiecare minut pe care l-a petrecut pe scenă.

Pe locul al doilea s-a clasat cântăreaţa americană Mariah Carey, care a primit 1 milion de dolari - 70.675 dolari pe minut - pentru un recital de patru piese pe care l-a susţinut în timpul unei petreceri similare, organizată pe aceeaşi insulă din Marea Caraibelor în 2009.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue ocupă poziţia a treia, cu 52.530 de dolari pe minut. Ea a primit un onorariu de 3,1 milioane de dolari pentru un recital de o oră pe care l-a susţinut în timpul petrecerii de inaugurare a hotelului Atlantis din Dubai, în noiembrie 2008.

Pe locul al patrulea s-a clasat Jennifer Lopez, care a primit 39.800 de dolari pe un minut, de la miliardarul rus Andrei Meinichenko, pentru a cânta la petrecerea ocazionată de ziua de naştere a soţiei acestuia, în 2007.

Trupa britanică The Rolling Stones ocupă locul al cincilea în acest top, cu 38.588 de dolari pe minut. Muzicienii britanici au primit 3,5 milioane de dolari pentru un concert de o oră şi jumătate pe care l-au susţinut în 2002, la petrecerea care a marcat cea de-a 60-a aniversare a miliardarului texan David Bonderman.

Potrivit site-ului Saucytime.com, care îşi taxează utilizatorii cu 3,18 dolari pe minut pentru serviciile sale, pe locurile următoare s-au clasat rapperul american Eminem (26.528 dolari pe minut), Usher şi Christina Aguilera (16.619 dolari pe minut), Rihanna (13.264 dolari pe minut) şi cântăreaţa britanică Cheryl Cole (6.633 dolari pe minut).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce, în topul artiştilor care câştigă cei mai mulţi bani pe minut.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce, în topul artiştilor care câştigă cei mai mulţi bani pe minut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei