Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2011 - Anul XVI, nr. 267 (4865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Milla Jovovich îşi doreşte mai mulţi copii

Milla Jovovich şi soţul ei, Paul W.S. Anderson, care au deja împreună o fiică în vârstă de patru ani, Ever Garbo, îşi doresc mai mulţi copii, dar nu în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, actriţa în vârstă de 35 de ani afirmă că familia ei nu se va mări în următoarele luni, informează contactmusic.com.

"Ne-ar plăcea să mai avem un copil, dar luăm lucrurile pas cu pas, aşa cum procedăm întotdeauna. Facem ceea ce ne place să facem. Se va întâmpla atunci când se va întâmpla. Dacă va fi în acest an, atunci aşa va fi. Nu facem planuri ca eu să rămân însărcinată, pentru că acum pregătim un film de acţiune. După aceea, ne vom gândi din nou la acest lucru", a declarat Milla Jovovich.

Potrivit actriţei de origine ucraineană, faptul de a fi mamă a făcut-o să devină mai precaută atunci când îşi face singură cascadoriile şi i-a "potolit" înclinaţia spre aventură.

"Am devenit cu siguranţă mai conştientă de riscul unor accidente potenţiale. Este chiar amuzant, pentru că uneori arăţi foarte periculoasă pe ecran, dar faci acele lucruri în cele mai sigure condiţii. Am făcut câteva lucruri aventuroase şi în viaţa reală, dar nu în ultima vreme. Cu siguranţă, nu după ce am devenit mamă", a declarat Milla Jovovich pentru ediţia britanică a publicaţiei Hello!.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Al cincilea element", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Cunoscută în special pentru rolul din franciza "Resident Evil", actriţa va putea fi văzută în 2012 în cel de-al cincilea film din această serie. Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul "Stone", în care joacă împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de soţul ei Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milla Jovovich îşi doreşte mai mulţi copii.
 Vizualizări articol: 433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milla Jovovich îşi doreşte mai mulţi copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei