Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 nov 2011 - Anul XVI, nr. 265 (4863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez, femeia anului, la gala premiilor decernate de revista Glamour

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez este marea câştigătoare a galei premiilor decernate de revista Glamour pe 2011, impunându-se la categoria "femeia anului", în cadrul unei ceremonii ce a avut loc luni seară la New York.

La eveniment au fost prezente şi alte femei celebre din industria de divertisment americană, precum Jennifer Aniston, Emma Stone, Jessica Alba şi Lea Michele, informează contactmusic.com.

Printre celelalte câştigătoare ale galei s-au aflat Chelsea Handler, desemnată învingătoare la categoria "The Queen of the Night" ("regina nopţii"), dar şi cântăreaţa Lea Michele, care a primit premiul "The Diva Next Door" ("diva din vecini"), o distincţie acordată tinerelor femei.

"Ce seară uluitoare! Plină de dragoste şi femei frumoase. Mulţumesc revistei Glamour, sunt cu adevărat onorată", a declarat Jennifer Lopez, într-un mesaj postat pe Twitter, după ceremonie.

Actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea şi a avut roluri principale în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care "Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law" şi "The Wedding Planner". În 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album şi de includerea ei în juriul popularei emisiuni "American Idol". Noul ei single, piesa dance-pop "On The Floor", a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după "All I Have" din 2003.

Artista, care nu a jucat timp de trei ani în filme înainte de a apărea în 2010 în comedia romantică "The Back-Up Plan", a participat recent la filmările pentru lungmetrajul "Parker", în care joacă alături de Jason Statham şi are un rol negativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez, femeia anului, la gala premiilor decernate de revista Glamour.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez, femeia anului, la gala premiilor decernate de revista Glamour0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei