Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2011 - Anul XVI, nr. 263 (4861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Megan Fox va debuta pe Broadway pe 14 noiembrie

Actriţa americană Megan Fox îşi va face debutul pe Broadway într-o piesă de teatru care va avea premiera pe 14 noiembrie, informează contactmusic.com.

Actriţa americană, în vârstă de 25 de ani, va lua parte la ediţia din acest an a programului "24 Hours Plays", în cadrul căruia mai mulţi actori şi specialişti din teatru se întâlnesc într-o sală de teatru pentru a crea, în decursul unei singure zile, şase piese scurte de teatru.

Cariera actriţei Megan Fox urmează o curbă ascendentă, după apariţiile acesteia în primele două filme din franciza "Transformers". Artista americană filmează în perioada actuală pentru comedia "The DICtator", regizată de Sacha Baren Cohen.

Proiectul "24 Hours Plays" va marca debutul în teatru al actriţei americane, potrivit BBC News. În acest proiect teatral sunt implicaţi şi alţi actori cunoscuţi, precum Jason Biggs, Jesse Eisenberg, Julia Stiles, Sarah Silverman şi Woody Harrelson. Proiectul se află la cea de-a 10-a ediţie, iar toate încasările vor fi donate în scopuri caritabile. Beneficiara din acest an este Urban Arts Partnership, o organizaţie care promovează programele educaţionale artistice din comunităţile defavorizate.

Proiectul a fost implementat şi în Marea Britanie, iar dintre actorii participanţi la ediţia din acest an se remarcă Mackenzie Crook, Lily Cole, Sanjeev Bhaskar şi Matthew Horne. Încasările vor fi donate proiectului "Old Vic New Voices" al teatrului The Old Vic din Londra, care ajută actorii aflaţi la început de carieră.

Megan Fox a jucat în primele două filme din franciza "Transformers" iar aceste roluri au ajutat-o să devină celebră pe plan internaţional şi să fie considerată drept una dintre cele mai sexy femei din lume. Ea a fost distribuită şi în al treilea film din această serie, însă, cu puţin timp înainte de începerea filmărilor, a fost concediată de producători, după ce a spus despre regizorul Michael Bay că se comportă ca Hitler pe platourile de filmare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Megan Fox va debuta pe Broadway pe 14 noiembrie.
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Megan Fox va debuta pe Broadway pe 14 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei