Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un spectacol cu Hugh Jackman a stabilit un nou record de încasări pe Broadway

Musicalul "Back on Broadway", care va avea premiera în 10 noiembrie şi în care actorul australian Hugh Jackman deţine rolul principal, a doborât recordul de încasări săptămânale de pe Broadway, după ce a vândut în şapte zile bilete în valoare de 1,2 milioane de dolari, informează express.co.uk.

Spectacolul "Back on Broadway" urmează să fie pus în scenă la Broadhurst Theater de pe Broadway. Spectacolul va avea premiera pe 10 noiembrie şi va fi jucat pe Broadway timp de 10 săptămâni.

Precedentul record a fost stabilit de spectacolul "Merchant of Venice", cu Al Pacino în distribuţie, care a vândut în săptămâna dintre Crăciun şi Anul Nou, din 2010, bilete în valoare de 1,18 milioane de dolari.

Potrivit unui articolul publicat pe blogul cotidianului New York Times, recordul realizat, săptămâna trecută, de spectacolul cu Hugh Jackman s-a datorat unei creşteri spectaculoase a preţurilor biletelor, care pot să ajungă până la 350 de dolari.

Prin acest show, Hugh Jackman îşi va face revenirea pe Broadway după opt ani. Actorul australian a jucat ultima oară pe scena unui teatru din New York în spectacolul "The Boy From Oz" şi a fost recompensat cu un premiu Tony pentru acest rol.

În spectacolul "Back on Broadway", Hugh Jackman va interpreta o selecţie din numerele lui preferate din spectacole de musical şi va fi acompaniat de o orchestră alcătuită din 18 muzicieni.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, el a prezentat gala premiilor Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un spectacol cu Hugh Jackman a stabilit un nou record de încasări pe Broadway.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un spectacol cu Hugh Jackman a stabilit un nou record de încasări pe Broadway0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei