Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2011 - Anul XVI, nr. 257 (4855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demi Moore, acuzată că a lovit un fotograf

Actriţa americană Demi Moore a fost acuzată într-o serie de articole apărute în presa americană că a lovit un paparazzo care o urmărea, vineri, în timp ce se îndrepta spre un salon de manichiură din Los Angeles.

Înfuriată, actriţa şi-a pierdut cumpătul atunci când fotograful s-a apropiat de ea şi, potrivit presei americane, a strigat câteva obscenităţi, iar apoi s-a năpustit asupra aparatului de fotografiat al acestuia, informează contactmusic.com.

"Demi parcă înnebunise. Şi-a pierdut complet controlul. Eu stăteam pe trotuar, încercând să fac câteva fotografii cu ea, dar ea înnebunise de tot. A încercat să sară pe mine şi să îmi lovească aparatul de fotografiat", a declarat acel paparazzo pentru site-ul X17online.com.

 Actriţa americană, cu o siluetă extrem de fragilă, a părut foarte afectată şi stresată în ultimele săptămâni, după o serie de articole apărute în mass-media potrivit cărora mariajul ei cu Ashton Kutcher ar fi pe cale să se destrame. Cei doi actori au avut de înfruntat multe zvonuri referitoare la un divorţ, după ce Moore şi Kutcher au apărut în public, separat, pe 24 septembrie, data la care s-au împlinit şase ani de la căsătoria lor.

Actriţa nu a vorbit niciodată în public despre speculaţiile referitoare la presupusa infidelitate a soţului ei şi, potrivit presei americane, face eforturi disperate pentru a-şi rezolva problemele din căsnicie. Demi Moore a fost văzută de curând în timp ce îi făcea soţului ei o vizită pe platourile unde acesta filmează pentru serialul de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate".

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actriţa americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore şi cu actorul Bruce Willis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demi Moore, acuzată că a lovit un fotograf.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demi Moore, acuzată că a lovit un fotograf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei