Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frances Bean Cobain s-a logodit

Frances Bean Cobain, fiica fostului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, şi a solistei trupei Hole, Courtney Love, s-a logodit cu iubitul ei, rockerul Isaiah Silva.

Tânăra în vârstă de 19 ani a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, muzician în trupa The Rambles, informează contactmusic.com.

Frances Bean Cobain şi-a modificat statusul de pe Facebook, anunţându-şi prietenii de pe această reţea de socializare că s-a logodit. "Îmi voi petrece restul vieţii iubindu-l pe cel mai bun prieten al meu, care mă face să mă simt cea mai fericită femeie din lume", a declarat ea într-un mesaj postat pe Facebook.

 Frances - care avea doar un an şi opt luni când tatăl ei s-a sinucis, în aprilie 1994 - şi Isaiah Silva au o relaţie de peste un an şi s-au mutat împreună într-o vilă din Los Angeles.

"S-au logodit şi s-au mutat împreună într-o casă mare din apropiere de Runyon Canyon", a declarat o sursă pentru publicaţia In Touch Weekly.

Frances s-a mutat din locuinţa mamei sale în 2009, pentru a fi crescută până la vârsta majoratului de familia lui Kurt Cobain. Recent, Courtney Love şi-a asumat în mod public responsabilitatea pentru eşecul relaţiei cu fiica ei.

"A fost vina mea. Nu i-am citit niciodată. De ce nu am dus-o la un spectacol pe Broadway? Ea iubea afurisitele alea de musicaluri de pe Broadway! O iubesc foarte mult. Aş da orice pentru a auzi din nou sunetul pantofilor ei cu toc răsunând pe holul din faţa dormitorului meu. Am jurat că nu voi fi ca mama mea, dar sunt exact la fel. Ea îi îndepărta pe toţi din jur şi eu am făcut la fel", a spus Courtney Love, în vârstă de 47 de ani.

Cântăreaţa Courtney Love a avut probleme cu justiţia de mai multe ori în ultimii ani, din cauza problemelor legate de droguri şi a încălcării termenilor eliberării ei condiţionate. În decembrie 2009, ea a pierdut custodia asupra fiicei sale, Frances Bean.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii '90, vânzând peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, solistul şi liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroină, s-a sinucis în locuinţa lui din Los Angeles. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit abia trei zile mai târziu.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frances Bean Cobain s-a logodit.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frances Bean Cobain s-a logodit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei