Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2011 - Anul XVI, nr. 255 (4853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mădălina Ghenea, top modelul care ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio

Profesorii Mădălinei Ghenea, top modelul care ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio, spun că sunt mândri că tânăra a fost eleva lor, la Colegiului Naţional "Ion Minulescu" din Slatina, întrucât, deşi în perioada liceului era cunoscută în modelling, aceasta era "modestă" şi "de nota 10".

Mădălina Ghenea, originară din Slatina, a fost o elevă de "nota 10", spun profesorii Colegiului Naţional "Ion Minulescu", unde tânăra a învăţat. Potrivit acestora, tânăra a dat dovadă de ambiţie întrucât, deşi călătorea în străinătate, "stătea numai cu cartea în mână", învăţând lecţiile în avion sau în maşină.

"Noi ne mândrim că a fost eleva noastră pentru că trebuie să vă spun că era foarte bună, de nota 10. Drept dovadă stă catalogul şi se poate observa că a terminat clasa a XII - a cu media 9,59 şi a avut medii de 10 la limba română, la limba străină, la istorie sau geografie. Am apreciat-o pentru că erau perioade în care trebuia să plece, să călătorească, iar atunci când se întorcea la şcoală venea cu lecţia învăţată. Am întrebat-o cum procedează şi mi-a spus că atunci când pleca, în avion, în maşină, ea învăţa lecţiile, stătea numai cu cartea în mână. Numai aşa putea să rămână la zi cu lecţiile", a declarat, miercuri, Aurelia Cotoşman, directorul Colegiului Naţional "Ion Minulescu" din Slatina.

 Ea susţine că a aflat mult mai târziu că Mădălina Ghenea "era un nume în modelling", întrucât "nu a ţinut să spună că era şi manechin".

"Era un nume în modelling în perioada liceului, deja apăruse într-un album, însă ea a încercat să fie cât mai modestă. Nu am ştiut decât foarte târziu că se ocupă de modelling pentru că ea nu a ţinut să spună că era şi manechin. Niciodată nu am văzut-o venind la şcoală excentric îmbrăcată, chiar mai modest decât multe alte colege, iar în timpul pauzei niciodată nu ieşea pe holurile şcolii, prefera să stea în bancă şi să repete lecţiile", a mai spus Aurelia Cotoşman.

Diriginta Mădălinei Ghenea, profesoara Ioana Popescu, a mărturisit că se bucură de fiecare dată când fosta sa elevă apare în reviste de succes.

"Am auzit şi eu de la televizor că este manechin de succes şi am auzit că ar fi prietenă cu Leonardo Di Caprio. Eu nu pot decât să mă bucur pentru ea pentru că merită, este frumoasă şi deşteaptă", a mărturisit Ioana Popescu.

În presă au apărut informaţii potrivit cărora, Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu românca Mădălina Ghenea, care lucrează ca top model, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filmează în această perioadă.

În fotografii, Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care pare a fi noua lui iubită. Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea.

Cei doi au fost surprinşi împreună, duminică, pe terasa unui apartament din Vaucluse, New South Wales, Australia.

Mădălina Ghenea are 24 de ani şi este din Slatina. Ea a început să plece din România pentru o carieră în modelling încă de la vârsta de 14 ani.

Leonardo DiCaprio s-a despărţit recent de iubita lui, actriţa Blake Lively, după o relaţie care a durat cinci luni. Informaţia a fost confirmată, marţi dimineaţă, de agentul de presă al actriţei Blake Lively.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a începe o relaţie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 36 de ani, se despărţise de fosta lui iubită, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani. Anterior, actorul american a avut ca iubită un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a despărţit în anul 2005.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mădălina Ghenea, top modelul care ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mădălina Ghenea, top modelul care ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei