Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2011 - Anul XVI, nr. 255 (4853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse a refuzat să apeleze la specialişti pentru a scăpa de dependenţa de alcool

Amy Winehouse, care a decedat pe 11 iulie, a refuzat să apeleze la specialişti pentru a scăpa de dependenţa de alcool, cântăreaţa britanică fiind hotărâtă să se însănătoşească fără ajutorul unui psiholog, potrivit medicului său personal.

Amy Winehouse a avut parte de o "moarte accidentală", cauzată de abuzul de alcool, potrivit concluziilor anchetei iniţiate de poliţia britanică pentru a investiga condiţiile în care a murit cântăreaţa, date publicităţii miercuri

Anul trecut, cântăreaţa britanică a fost consultată de un psiholog şi un psihiatru, dar ea era hotărâtă să scape de dependenţa de alcool fără ajutorul acestora, potrivit mărturiei medicului personal al starului, Christina Romete, citat de contactmusic.com.

 "(Winehouse) se opunea oricărui tip de terapie psihologică. Era una dintre cele mai inteligente tinere femei pe care le-am cunoscut. Era foarte hotărâtă să facă totul după capul ei, inclusiv tratamentul. Avea nişte păreri foarte stricte privind acest lucru", a spus Romete, care a insistat că nu era îngrijorată că Winehouse ar fi vrut să se sinucidă, de vreme ce aceasta îşi făcea planuri de viitor chiar în noaptea care a precedat decesul.

"Discutam despre planurile pentru aniversarea ei. Anterior mi-a spus că nu vrea să moară, iar în noaptea aceea mi-a spus: «nu am realizat lucrurile pe care doream să le realizez»", a mai spus Romete.

Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost descoperit în reşedinţa ei din Camden, un cartier din nordul Londrei, pe 23 iulie.

Potrivit bbc.co.uk, poliţiştii au descoperit la faţa locului patru sticle goale de votcă - două mari şi două mici.

Ancheta oficială a dezvăluit faptul că la ora decesului, cântăreaţa britanică avea în organism 416 miligrame de alcool la 100 mililitri de sânge. Limita maximă admisă de lege este de 80 de miligrame de alcool.

Testele toxicologice au evidenţiat faptul că în organismul cântăreţei nu se aflau "substanţe ilegale" la ora decesului, fapt care confirmă declaraţiile membrilor familiei Winehouse, potrivit cărora artista britanică renunţase de multă vreme la droguri. Potrivit aceluiaşi raport, Amy Winehouse nu consumase deloc alcool în luna iulie, până pe data de 22 iulie.

Cântăreaţa a fost descoperită decedată, în pat, de către bodyguardul ei, Andrew Morris. Acesta a intrat în camera ei, la ora 10.00 dimineaţa, însă a crezut că artista dormea şi nu a trezit-o. Andrew Morris a alertat însă serviciile de urgenţe după ce a intrat din nou în camera artistei, la ora locală 15.00, şi a văzut că aceasta nu se mişcase.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri ale sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut până în prezent în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse a refuzat să apeleze la specialişti pentru a scăpa de dependenţa de alcool.
 Vizualizări articol: 368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse a refuzat să apeleze la specialişti pentru a scăpa de dependenţa de alcool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei