Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2011 - Anul XVI, nr. 254 (4852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă

Michael Jackson a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, prima poziţie în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă, au anunţat editorii site-ului Forbes.

Artistul american, decedat în 2009, din cauza unei supradoze de medicamente, la vârsta de 50 de ani, a "câştigat" aproximativ 170 de milioane de dolari anul trecut, ocupând, totodată, poziţia a doua pe topul vedetelor pop, în viaţă sau decedate, cu cele mai mari încasări în ultimele 12 luni.

Ultimul medic al artistului american, Conrad Murray, este judecat în această perioadă la Los Angeles, fiind acuzat de omucidere involuntară. Medicul, care i-a administrat megastarului puternicul anestezic propofol pe post de somnifer, la reşedinţa cântăreţului, a pledat nevinovat.

Michael Jackson este un nume citat frecvent de presa internaţională - din cauza morţii sale subite şi a cauzelor care i-au provocat decesul - şi a beneficiat de o creştere a vânzărilor albumelor sale şi a obiectelor personale la licitaţie.

Compania canadiană Cirque Du Soleil a pus în scenă un show extravagant, intitulat "Immortal", inspirat de viaţa şi cariera interpretului american. La începutul acestei luni, un concert organizat la Cardiff în memoria megastarului a atras câteva zeci de mii de fani.

Pe locul al doilea în acest top realizat de editorii revistei Forbes s-a clasat Elvis Presley, cu venituri de 55 de milioane de dolari. Ca şi în cazul lui Michael Jackson, fondul care administrează averea lui Presley a beneficiat de pe urma unui spectacol pus în scenă de compania Cirque du Soleil, intitulat "Viva Elvis", realizat în memoria "regelui rock'n'roll-ului".

Actriţa americană Marilyn Monroe, care a murit la vârsta de 36 de ani, în 1962, a "câştigat" 27 milioane de dolari şi a ocupat poziţia a treia în acest top Forbes.

Locul al patrulea a revenit creatorului american de benzi desenate Charles Schulz, decedat în 2000, cu venituri de 25 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Actriţa americană Elizabeth Taylor, care a murit în martie 2011, la vârsta de 79 de ani, ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 12 milioane de dolari, la egalitate cu muzicianul britanic John Lennon. O mare parte din veniturile "obţinute" de legendara actriţă provin din vânzările popularului parfum al acesteia, White Diamonds.

Topul 10 al celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă este completat, în ordine, de savantul Albert Einstein (10 milioane de dolari), scriitorul american Theodor Seuss Geisel (9 milioane de dolari), chitaristul Jimi Hendrix (7 milioane de dolari), scriitorul suedez Stieg Larsson (7 milioane de dolari), actorul american Steve McQueen (7 milioane de dolari), compozitorul american Richard Rodgers (7 milioane de dolari), chitaristul britanic George Harrison (6 milioane de dolari), actriţa americană Bettie Page (6 milioane de dolari) şi artistul american Andy Warhol (6 milioane de dolari).

Editorii revistei Forbes ţin cont în realizarea acestui top de încasările generate de o vedetă decedată, care a "câştigat" cel puţin 6 milioane de dolari în perioada octombrie 2010 - octombrie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei