Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2011 - Anul XVI, nr. 254 (4852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steven Tyler a căzut în baie şi şi-a pierdut doi dinţi

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a căzut marţi în baia camerei de hotel în care era cazat, în Asuncion, Paraguay, s-a tăiat la faţă şi şi-a pierdut doi dinţi.

Tyler a fost transportat la centrul medical La Costa din Asuncion, unde i s-au pus nişte copci şi i s-au reparat dinţii, potrivit purtătorilor de cuvânt ai clinicii. El se simţea bine când a fost externat.

Muzicianul în vârstă de 63 de ani urma să cânte marţi în Paraguay, alături de colegii săi din trupa Aerosmith - în cadrul unui turneu în America de Sud -, iar concertul a fost amânat cu o zi, potrivit organizatorilor show-ului.

"Domnul Tyler a avut un mic accident, care îl împiedică să fie pe scenă în seara aceasta", a spus presei Marcelo Antunez, purtător de cuvânt al organizatorilor locali ai concertului.

Nicolas Garzia, de la compania care a organizat concertul din Paraguay, a scris pe platforma Twitter că Tyler era deshidratat şi avea probleme intestinale, iar din acest motiv a căzut.

De cealaltă parte, un angajat al hotelului Bourbon de lângă Asuncion, unde a fost cazat muzicianul, a declarat pentru un post de radio local că Tyler a alunecat când făcea duş şi a suferit "o căzătură urâtă".

În urmă cu doi ani, Tyler şi-a rupt umărul după ce a căzut pe scenă în timpul unui concert în South Dakota, iar accidentul a dus la anularea show-urilor pe care trupa urma să le susţină în acea vară în America de Nord.

Tyler a semnat pentru un nou sezon ca jurat al show-ului de talente "American Idol" şi tocmai şi-a lansat o carte de memorii, intitulată "Does this Noise in My Head Bother You?"

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană se află în această perioadă în studiouri, unde înregistrează cel de-al 15-lea album din carieră.

Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Capitală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steven Tyler a căzut în baie şi şi-a pierdut doi dinţi.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steven Tyler a căzut în baie şi şi-a pierdut doi dinţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei