Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 oct 2011 - Anul XVI, nr. 254 (4852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Designerul Mirela Stelea, subiect de articol în Vogue Italia

Designerul român Mirela Stelea, soţia sportivului Bogdan Stelea, este subiectul unui articol publicat în ediţia italiană a revistei Vogue, cu ocazia participării acesteia la Dubai Fashion Week.

Soţia sportivului Bogdan Stelea devine, astfel, nu doar primul designer român care a fost invitat la Dubai Fashion Week, dar se şi alătură unor nume mari din industria modei mediatizate de celebra publicaţie italiană.

"Colecţia Mirelei Stelea se numeşte «Loose» pentru a explica lejeritatea şi confortul pe care le oferă piesele vestimentare", menţionează cei de la Vogue.

Mirela Stelea a povestit pentru Vogue şi un episod care a avut loc într-un hotel din Spania şi care a stat la baza conceperii colecţiei sale de salopete.

"Îmi aduc aminte că, în urmă cu un an, eram în lobby-ul unui hotel din Barcelona unde, la un moment dat, a apărut o dmnişoară îmbrăcată într-o salopetă turquoise din mătase naturală. Arăta senzaţional şi a atras toate privirile celor din jur. Ne-a tăiat tuturor răsuflarea prin apariţia ei. Am decis astfel să lansez o întreagă colecţie de salopete, dorind să le ofer ocazia tuturor femeilor să poată trăi un asemenea moment de admiraţie", a spus aceasta.

Editorii revistei Vogue descriu, cu această ocazie, întreaga colecţie prezentată de Mirela Stelea la Dubai Fashion Week, detaliind atât materialele, croiala şi culorile, cât şi accesorile folosite în prezentare.

"Sunt extrem de bucuroasă pentru simplul fapt că piesele vestimentare create de mine au atras atenţia reprezentanţilor revistei Vogue. Este un pas extraordinar pentru mine, având în vedere că trec de la stadiul de simplu cititor al revistei la subiect al unui articol", a spus Mirela Stelea.

Mirela Stelea le-a oferit, săptămâna trecută, iubitorilor modei din Orientul Mijlociu un show plin de culoare, feminitate si rafinament.

Mirela Stelea a prezentat la Dubai Fashion Week noua sa colecţie de salopete, "Loose", lansată oficial la începutul lunii octombrie.

Mirela Stelea, premiată luna aceasta cu trofeul de excelenţă pentru cel mai bun debut în modă la Gala Eva 10 ani, este absolventă al Institutului European de Modă din Barcelona şi desfăşoară în România şi în Dubai o afacere de succes în domeniul modei.

Atelierul său din Bucureşti este vizitat şi de vedete din showbiz, care apreciază atât viziunea vestimentară, cât şi calitatea materialelor folosite pentru rochii de seară, rochii de mireasă, rochii Cruise şi, mai nou, pentru salopetele din colecţia "Loose".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Designerul Mirela Stelea, subiect de articol în Vogue Italia.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Designerul Mirela Stelea, subiect de articol în Vogue Italia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei