Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2011 - Anul XVI, nr. 253 (4851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan va poza pentru revista Playboy, pentru un milion de dolari

Actriţa americană Lindsay Lohan va primi 1 milion de dolari pentru a poza goală pentru coperta revistei Playboy.

Actriţa, căreia justiţia americană i-a ordonat săptămâna trecută să efectueze 16 ore pe săptămână de muncă în folosul comunităţii, la morga din Los Angeles, din cauza încălcării regimului de libertate condiţionată, va primi 1 milion de dolari pentru această şedinţă foto, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, starleta în vârstă de 25 de ani a refuzat iniţial suma de 750.000 de dolari pe care patronul revistei Playboy i-a oferit-o pentru a poza nud în publicaţia sa şi a cerut ca această sumă să se apropie de 1 milion de dolari.

Potrivit presei americane, şedinţa foto a început în weekend-ul trecut.

Lindsay Lohan riscă să petreacă 18 luni în închisoare dacă va fi găsită vinovată, pe 2 noiembrie, de violarea termenilor regimului de libertate condiţionată de care beneficiase după ce fusese arestată în 2007, pentru posesie de stupefiante şi conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Aceasta nu este pentru prima dată când starleta americană pozează goală.

În 2008, Lindsay Lohan s-a dezbrăcat pentru o şedinţă fotografică specială, care a recreat celebrul colaj "Last Sitting" cu Marilyn Monroe, realizat de fotograful Bert Stern cu doar şase săptămâni înainte de moartea vedetei americane, pentru numărul din iunie 1962 al revistei Vogue. Cu acea ocazie, Lindsay Lohan a spus că s-a simţit "foarte confortabil" să pozeze goală.

"Nu a trebuit să mă gândesc prea mult la asta. Să lucrez cu Bert Stern la un colaj care reproduce fotografiile cu Marilyn Monroe a fost cu adevărat o onoare pentru mine. Când se mai ivi vreodată un astfel de prilej? Am vrut să portretizez look-ul ei şi să captez cât mai bine esenţa ei, pentru a-i readuce fotografiile la viaţă. M-am simţit confortabil cu asta, cu nuditatea şi cu toate celelalte lucruri", a spus Lohan.

Lindsay Lohan a fost plasată, în mai, în regim de arest la domiciliu şi obligată să poarte o brăţară electronică de monitorizare, în urma sentinţei date de un tribunal american după ce starleta a furat un colier. Judecătoarea Stephanie Sautner a declarat că furtul acelui colier reprezintă o violare a regimului de eliberare condiţionată sub care starleta americană a fost plasată în 2007, după ce a fost surprinsă conducându-şi automobilul în stare de ebrietate şi sub influenţa drogurilor. Lohan a ieşit din arestul la domiciliu la sfârşitul lunii iunie, însă se află sub un nou regim de libertate condiţionată pentru următorii trei ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan va poza pentru revista Playboy, pentru un milion de dolari.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan va poza pentru revista Playboy, pentru un milion de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei