Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2011 - Anul XVI, nr. 253 (4851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adele, cea mai bună cântăreaţă la premiile revistei Q

Adele a câştigat premiile pentru cea mai bună cântăreaţă şi cea mai bună piesă, decernate luni de revista britanică Q, în timp ce U2 a fost desemnată cea mai bună trupă din ultimii 25 de ani - vârsta împlinită de prestigioasa publicaţie muzicală.

Cântăreaţa britanică nu a putut fi prezentă la ceremonia care a avut loc la Grosvenor House Hotel din Londra, urmând îndrumări medicale foarte stricte de a sta acasă şi a-şi odihni vocea, după ce a fost diagnosticată cu o hemoragie la nivelul corzilor vocale şi a trebuit să îşi anuleze turneul programat în SUA, informează bbc.co.uk.

Adele, al cărei album "21" este cel mai bine vândut de anul acesta, a luat trofeul pentru cea mai bună piesă din 2011, pentru hitul "Rolling in the Deep".

În schimb, premiul pentru cel mai bun album i-a revenit cântăreţului american Bon Iver, pentru cel de-al doilea disc din cariera sa, care îi poartă numele.

Premiul pentru cel mai bun artist a fost obţinut de Tinie Tempah, iar Coldplay a fost desemnată cea mai bună trupă actuală.

Revista britanică de muzică Q sărbătoreşte 25 de ani de existenţă, ocazie cu care cititorii au desemnat prin vot cea mai bună trupă din această perioadă, distincţia revenindu-i formaţiei irlandeze U2.

Prezent pe covorul roşu la gala de premiere, Bono a spus despre revistă că a fost "crucială" în cariera lui.

"Este un lucru cu adevărat nemaipomenit. (Q, n.r.) este atât de importantă pentru oricine vrea să facă muzică până la capăt", a spus solistul U2.

La rândul său, editorul revistei Q, Paul Rees, a apreciat că artiştii premiaţi "reflectă cât de bogat şi variat este peisajul muzical".

Printre ceilalţi câştigători s-au numărat şi fostul lider al trupei Oasis, Noel Gallagher, care a primit premiul Q Icon, şi Gary Barlow de la Take That, desemnat cel mai bun compozitor tradiţional.

La ceremonia de luni, trupa Queen a fost inclusă în Q's Hall of Fame, iar cântăreaţa rock Siouxsie Sioux, cunoscută ca lideră a trupei Siouxsie and the Banshees, a fost premiată pentru contribuţia remarcabilă adusă muzicii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adele, cea mai bună cântăreaţă la premiile revistei Q.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adele, cea mai bună cântăreaţă la premiile revistei Q0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei