Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 oct 2011 - Anul XVI, nr. 252 (4850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez a plâns pe scenă când a cântat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă

Jennifer Lopez a plâns pe scenă, după ce a interpretat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă, în cadrul show-ului special pe care artista l-a susţinut, sâmbătă seară, pentru a marca cea de-a 15-a aniversare a cazinoului Mohegan Sun din statul american Connecticut.

"Voi cânta ultimul cântec despre dragoste pe care l-am compus", a declarat în faţa spectatorilor Jennifer Lopez - care s-a despărţit recent de soţul ei Marc Anthony -, înainte de a interpreta o versiune acustică a hit-ului ei "If You Had My Love". "Multe lucruri s-au schimbat de atunci", a adăugat artista.

Jennifer Lopez, în vârstă de 42 de ani, a interpretat apoi piesa "Until It Beats No More", în timp ce dansatorii din trupa ei prezentau o coregrafie specială, portretizând-o, prin dans, pe artista americană şi pe unii dintre foştii ei soţi sau parteneri de viaţă. O dansatoare care semăna foarte mult cu Lopez a dansat cu alţi dansatori care semănau cu P. Diddy, Cris Judd şi Ben Affleck , informează people.com.

Ultimul cuplu de dansatori a repetat coregrafia dansului realizat de Jennifer Lopez şi Marc Anthony pe scena emisiunii "American Idol", în luna mai, cu doar câteva săptămâni înainte de a-şi anunţa despărţirea.

După acest dans, Jennifer s-a adresat din nou publicului, spunând: "Am făcut o călătorie în memorie" - iar apoi a început să plângă pe scenă, în aplauzele spectatorilor.

Însă artista nu a avut parte doar de momente de tristeţe cu ocazia acestui show. O fotografie a gemenilor ei - Max şi Emme, în vârstă de trei ani şi jumătate - a fost proiectată pe scenă, iar artista a declarat la final: "Există dragoste - iar apoi, există din nou dragoste".

Căsătoria cu Marc Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj pentru Jennifer Lopez, nunta având loc în secret, la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck. Ea a mai fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez a plâns pe scenă când a cântat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Jennifer Lopez a plâns pe scenă când a cântat o piesă despre foştii ei parteneri de viaţă3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei