Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2011 - Anul XVI, nr. 251 (4849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt îşi doreşte mai mulţi copii: Să fiu părinte este cea mai importantă aventură a vieţii mele

Actorul Brad Pitt îşi doreşte mai mulţi copii, chiar dacă deja creşte şase alături de partenera sa de viaţă, actriţa Angelina Jolie, informează contactmusic.com.

Deşi creşte deja şase copii alături de Angelina Jolie - Maddox, de 10 ani, Pax, de şapte ani, Zahara, de şase ani, Shiloh, de cinci ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, de trei ani -, Pitt a declarat că îşi mai doreşte alţi copii în viitor, dar nu se grăbeşte.

Întrebat dacă ar mai vrea copii, Pitt a răspuns: "Probabil. Este foarte posibil. Să fiu părinte este cel mai grozav lucru şi este cea mai importantă aventură a vieţii mele. De ce să ne oprim acum?".

El a mai mărturisit că adoră să petreacă timpul cu fiii săi, deoarece îl fac să râdă.

"Este mai uşor să fii cu unul pe rând. Ador să petrec timpul cu fiecare dintre ei şi trebuie să recunosc că sunt cei mai amuzanţi oameni pe care îi cunosc", a mai spus el.

Actorul în vârstă de 47 de ani a mai declarat că se bucură de fiecare moment din viaţa lui şi că a învăţat să îşi asume responsabilitatea pentru faptele sale.

"Mă bucur că sunt unde sunt. Nu mai am nici o scuză. Sunt responsabil. Nu pot să mai dau vina pe părinţii mei. Sunt responsabil de greşelile şi alegerile mele", a mai spus el.

"Cred că greşelile pe care le faci te definesc mai mult decât orice altceva, atunci înţelegi cu adevărat cine eşti. Şi intimitatea. Cred că trebuie să îţi faci o viaţă. Şi o mare parte din asta se referă la percepţie. Aceasta este forma pe care am construit-o pentru mine şi trebuie să accept şi să lucrez între aceste limite. Şi totul depinde de mine", a explicat actorul.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt îşi doreşte mai mulţi copii: Să fiu părinte este cea mai importantă aventură a vieţii mele.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt îşi doreşte mai mulţi copii: Să fiu părinte este cea mai importantă aventură a vieţii mele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei