Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 oct 2011 - Anul XVI, nr. 238 (4836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp l-ar putea interpreta pe Dr. Seuss, într-un film pe care îl va produce

Johnny Depp l-ar putea interpreta pe Dr. Seuss, într-un film despre celebrul autor şi ilustrator de cărţi pentru copii, în a cărui producţie este implicat şi actorul.

Filmul va fi produs de companiile Illumination Entertainment and Infinitum Nihil şi distribuit de Universal. Depp va fi producător alături de Christi Dembrowski, de la Infinitum Nihil, şi Christopher Meledandri şi David Kennedy, de la Illumination, potrivit hollywoodreporter.com.

Keith Bunin a fost angajat să scrie scenariul.

După ce Depp i-a întruchipat deja pe Pălărierul Nebun, creatorul lui Peter Pan - J.M. Barrie - şi pe Willy Wonka, rolul lui Seuss pare să se potrivească cu personalitatea cameleonică a acestui actor şi cu tendinţa sa din ultima vreme de a face filme pentru întreaga familie.

Potrivit producătorilor, filmul nu va avea aceleaşi imagini fantasy generate pe calculator ca "Alice în Ţara Minunilor", de Tim Burton, care a avut încasări de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume, Depp fiind în rol principal.

Cărţile lui Dr. Seuss, pe numele său real Theodor Geisel, s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Geisel s-a născut în 1904, în Springfield, Massachusetts, şi a desenat la început pentru reclame, apoi a realizat desene animate politice, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. A publicat 46 de cărţi pentru copii, printre care "The Cat in the Hat" şi "How the Grinch Stole Christmas!". A murit de cancer la gât în 1991.

Universal şi Illumination au mai colaborat anul trecut la animaţia "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me", care a avut încasări de 543 de milioane de dolari, şi sunt în stadiu de postproducţie la o adaptare animată după "The Lorax", de Dr. Seuss. Totodată, Universal a produs "Cine a furat Crăciunul/ How the Grinch Stole Christmas" (2000) şi "Pisica/ The Cat in the Hat" (2003).

Illumination a produs "Hop-Ţop" (2011), lansat în aprilie, şi lucrează la "Despicable Me 2" pentru a-l lansa în vara anului 2013. Printre proiectele începute de companie se mai numără "The Addams Family", "Uglydolls", "Curious George" şi "Emily the Strange".

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). Mai recent, el a devenit foarte popular întruchipându-l pe Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, după cum a mărturisit, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards de la Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nici o distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street"). În 2010, Depp a putut fi văzut în pelicula "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp l-ar putea interpreta pe Dr. Seuss, într-un film pe care îl va produce.
 Vizualizări articol: 453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp l-ar putea interpreta pe Dr. Seuss, într-un film pe care îl va produce0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei