Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2011 - Anul XVI, nr. 237 (4835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rod Stewart îşi va lansa autobiografia în octombrie 2012

Cântăreţul britanic Rod Stewart a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, pe care o va lansa în octombrie 2012. Artistul britanic a promis, totodată, că "nu va omite nimic" în acest volum de memorii.

Cântăreţul în vârstă de 66 de ani, care are opt copii şi a fost căsătorit de trei ori, a spus că va fi foarte sincer în relatarea evenimentelor din viaţa lui, informează contactmusic.com.

"Este un lucru amuzant să scriu povestea vieţii mele şi intenţionez să nu omit nimic. Am avut o viaţă interesantă, am cunoscut câteva persoane extraordinare şi am avut parte de câteva experienţe extraordinare. Am aşteptat tot acest timp, până la sărbătorirea a 50 de ani de carieră, şi mi-am dat seama că nu pot să mai amân. Uitaţi de scheletul ascuns în debara. Acest volum va fi integral despre şosetele şi lenjeria intimă aruncate sub pat", a spus artistul britanic.

Volumul de memorii va prezenta, totodată, lupta artistului cu cancerul de tiroidă şi realizările sale artistice şi va relata diverse aspecte din perioada în care Rod Stewart a colaborat cu The Jeff Beck Group şi cu trupa The Faces.

Volumul autobiografic al cântăreţului Rod Stewart va fi publicat de editura Random House în octombrie 2012.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rod Stewart îşi va lansa autobiografia în octombrie 2012.
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rod Stewart îşi va lansa autobiografia în octombrie 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei