Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tony Bennett: Amy Winehouse era la fel de bună ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday

Cântăreţul american Tonny Bennett, care a înregistrat un duet cu Amy Winehouse în primăvara acestui an, a declarat că artista britanică era la fel de talentată ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday, două nume de legendă din istoria jazz-ului.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie, iar una dintre ultimele ei înregistrări, un duet cu Tony Bennett, intitulat "Body and Soul", a fost inclusă pe cel mai recent album al cântăreţului american, intitulat "Duets II", informează contactmusic.com.

De altfel, cântăreţul american în vârstă de 85 de ani a devenit la sfârşitul lunii septembrie cel mai în vârstă artist care a ajuns pe primul loc în topul Billboard al vânzărilor de albume din SUA, graţie acestui material discografic ce conţine duete interpretate de Bennett cu alte staruri din muzica actuală.

Albumul conţine 17 duete, printre care se remarcă cele înregistrate de Bennett cu Aretha Franklin, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Norah Jones, Lady Gaga şi Amy Winehouse.

Tony Bennett consideră că Amy Winehouse era "un talent rar", iar un astfel de talent nu a mai fost întâlnit în muzica de jazz de la celebrele Ella Fitzgerald şi Billie Holiday.

"A fost foarte interesant să colaborez cu Amy Winehouse. Ştiam că nu se simţea prea bine, dar cu toate acestea ea a dat absolut tot în studioul de înregistrări. A fost o foarte bună cântăreaţă de jazz, un talent foarte rar, era la fel de bună ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday. Pur şi simplu avea acest dar. A fost minunată în acea zi (în care a fost realizată înregistrarea piesei "Body and Soul"), i-a plăcut fiecare moment", a declarat Tony Bennett pentru emisiunea "Breakfast" difuzată de postul BBC.

Tony Bennett este considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără "I Left My Heart in San Francisco" şi "Rags to Riches". Bennett a fost recompensat de-a lungul timpului cu 14 premii Grammy, considerate Oscarurile muzicii americane.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri ale sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut până în prezent în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tony Bennett: Amy Winehouse era la fel de bună ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tony Bennett: Amy Winehouse era la fel de bună ca Ella Fitzgerald şi Billie Holiday0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei