Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leonardo DiCaprio şi Blake Lively s-au despărţit

Actorul american Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita lui, actriţa Blake Lively, după o relaţie care a durat cinci luni. Informaţia a fost confirmată marţi dimineaţă de agentul de presă al actriţei Blake Lively.

O sursă din anturajul lui Leonardo DiCaprio a confirmat şi ea această despărţire, declarând că cei doi actori "rămân buni prieteni", informează accesshollywood.com.

Leonardo DiCaprio şi Blake Lively au fost văzuţi pentru prima dată plimbându-se împreună în luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Ei au fost văzuţi apoi în Italia, în California, la New York şi la Sydney.

În iulie, Blake Lively, în vârstă de 24 de ani - care anterior a avut o relaţie cu Penn Badgley, colegul ei din distribuţia serialului "Gossip Girl: Intrigi la New York" -, a spus, într-un interviu acordat revistei Glamour, că va rămâne întotdeauna sinceră cu ea însăşi, în ciuda faptului că trăieşte în lumina reflectoarelor.

"Sunt foarte conştientă de sinele meu. Iar acest lucru îmi oferă un sentiment de siguranţă. Dacă m-aş defini prin lucruri care se schimbă mereu, precum părerile publicului sau hainele pe care le port sau profesia pe care o am, nu ar exista niciun fel de stabilitate într-o astfel de situaţie", a spus actriţa.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a începe o relaţie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 36 de ani, se despărţise de fosta lui iubită, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani. Anterior, actorul american a avut ca iubită un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a despărţit în anul 2005.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leonardo DiCaprio şi Blake Lively s-au despărţit.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leonardo DiCaprio şi Blake Lively s-au despărţit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei