Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2011 - Anul XVI, nr. 233 (4831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie a lui Shane Warne

Actriţa Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie făcută de jucătorul de crichet Shane Warne, vineri noaptea, într-un restaurant de lux din oraşul scoţian St Andrews.

Cererea în căsătorie a avut loc la un restaurant exclusivist, după o cină romantică. Warne, în vârstă de 42 de ani, i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Hurley în faţa tuturor clienţilor restaurantului, a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat, informează dailymail.co.uk.

"Shane a cerut-o în căsătorie la cină şi a fost ceva public, nu un eveniment privat. Nu s-a aşezat în genunchi în faţa ei, dar, când a făcut anunţul cu voce tare, toţi cei din restaurant s-au ridicat în picioare şi au aplaudat. Toată lumea era încântată", a declarat o sursă.

Liz Hurley, fosta iubită a actorului britanic Hugh Grant în anii '90, s-a căsătorit în martie 2007 cu Arun Nayar, un magnat indian din industria textilelor, într-un castel din vestul Angliei. O altă ceremonie de nuntă a fost organizată apoi şi la Jodhpur, în nord-vestul Indiei. Un tribunal londonez a oficializat recent divorţul lor.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a anunţat pe Twitter, în decembrie 2010, că, în acel moment, era deja despărţită de câteva luni de soţul ei. Actriţa a făcut aceste declaraţii după apariţia în presa britanică a unor fotografii care o arătau în timp ce se săruta cu jucătorul australian de crichet Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, într-un hotel din Londra.

Liz Hurley şi Shane Warne s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai organizate în iulie 2010, în comitatul West Sussex.

Liz Hurley este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Hurley are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, cu omul de afaceri Steve Bing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie a lui Shane Warne.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elizabeth Hurley a acceptat cererea în căsătorie a lui Shane Warne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei