Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Gheorghe, pe aceeaşi scenă cu Xzibit, în două concerte în Germania

Cântăreaţa română Elena Gheorghe va susţine, sâmbătă, în Germania, două concerte, ocazie cu care artista va bifa o premieră personală - va cânta pe aceeaşi scenă cu artistul internaţional Xzibit, potrivit unui comunicat.

Potrivit comunicatului, 2011 este anul realizărilor pentru Elena Gheorghe. Artista se bucură de împliniri în viaţa personală, fiind însărcinată cu primul său copil, iar cariera ei muzicală este în ascensiune.

"Disco Romancing" şi "Midnight Sun" sunt piesele cu care Elena a cucerit pieţele internaţionale. Cele două single-uri au ajuns hituri în ţările unde au fost licenţiate prin intermediul Cat Music.

În urma acestui succes, cântăreaţa primeşte din ce în ce mai des invitaţii de a cânta în respectivele ţări. Astfel, sâmbăta aceasta, Elena va fi în Germania pentru două concerte, ocazie cu care artista va bifa o premieră personală: va cânta pe aceeaşi scenă cu artistul internaţional Xzibit.

"Nu pot spune că ascult muzica lui Xzibit, însă îl apreciez pentru succes şi îmi place personalitatea lui. Mă flatează că vom cânta pe aceeaşi scenă", spune Elena Gheorghe.

După show-rile din Germania, artista se reîntoarce în Spania, unde are programat începând cu 7 octombrie un turneu de o săptămână. Piesele ei au ajuns nr. 1 la cel mai ascultat post de radio dance spaniol, Maxima FM, şi au rămas în top săptămâni la rând. Acum, "Midnight Sun" se află pe locul al doilea, după ce săptămâna trecută a ocupat prima poziţie în clasamentul muzical, piesa Elenei fiind prezentă în top de 16 săptămâni.

Alvin Nathaniel Joiner, în vârstă de 37 de ani, cunoscut sub numele de scenă Xzibit, este rapper, actor şi vedetă de televiziune. El este cunoscut şi drept gazdă a emisiunii de la MTV "Pimp My Ride". Printre albumele sale se numără "Restless", "Man vs. Machine" şi "Weapons of Mass Destruction" şi a lucrat cu artişti precum Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre şi 50 Cent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Gheorghe, pe aceeaşi scenă cu Xzibit, în două concerte în Germania.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Gheorghe, pe aceeaşi scenă cu Xzibit, în două concerte în Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei