Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 sep 2011 - Anul XVI, nr. 230 (4828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Lasconi este corespondent special al "Poveştirilor adevărate"

Elena Lasconi, un jurnalist cu o experienţă de 16 ani la Ştirile Pro TV, se alătură din 29 septembrie echipei "Poveştirilor adevărate", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Elena Lasconi a intrat în Penitenciarul de la Târgşor şi a vorbit cu Ingrid Beatrice Costache, o tânără condamnată la 24 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi considerată Lady Diana a închisorii, un sex-symbol printre deţinute, pentru că are implanturi cu silicoane, este blondă şi nu a văzut-o nimeni nefardată.

Pentru Elena Lasconi, materialul, realizat în exclusivitate pentru "Poveştiri adevărate", a însemnat, de fapt, răspunsul la o curiozitate jurnalistică mai veche. "În 2002, am văzut o ştire cu povestea acestor oameni, realizată pentru Ştirile Pro TV. Prima dată s-a anunţat că este o sinucidere şi am devenit curioasă, era vorba de un om de afaceri bogat care avea un business în avânt şi care murise subit. Este o poveste din viaţă reală pe care nu o găseşti nici în filme. Anchetatorii au constatat că soţia l-a împuşcat în cap, cu sânge rece, după un plan bine pus la punct. Au trecut 9 ani şi am ajuns la Târgşor, unde am filmat soţia ucigaşă şi apoi la penitenciarul din Colibaşi, unde l-am filmat pe fostul amant, actualul soţ, complice la crimă. Amândoi mă cunoşteau de la televizor aşa că au acceptat să vorbească cu mine şi, pentru prima dată, el mi-a povestit cum s-a întâmplat totul, adevărul pe care, spune el, nu-l cunosc nici procurorul, nici judecători şi nici avocaţii", mărturiseşte Elena.

În ceea ce priveşte sosirea în echipa "Poveştirilor adevărate", Elena Lasconi spune că se simte că Acasă. "Cei de aici sunt prietenii mei, oameni pe care-i ştiu de ani de zile, colaborăm foarte bine, suntem o mare echipă, iar cu colegii mei mă simt ca-n familie".

Elena Lasconi le promite telespectatorilor postului Acasă că vor vedea, la "Poveştiri adevărate", în reportajele sale, povestea din spatele poveştii şi subiecte incredibile, dar cât se poate de reale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Lasconi este corespondent special al "Poveştirilor adevărate".
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Lasconi este corespondent special al "Poveştirilor adevărate"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei