Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2011 - Anul XVI, nr. 228 (4826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Selena Gomez va prezenta gala MTV Europe Music Awards 2011

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez va fi gazda celei de-a 18-a gale a premiilor MTV Europe Music 2011, care va avea loc la Odyssey Arena din Belfast, pe 6 noiembrie, şi care va putea fi urmărită live în România la MTV, informează postul TV.

Pentru prima dată în istoria sa, MTV va integra, la nivel de transmitere a show-ului, şi platforme noi de comunicare. Astfel, ca o noutate absolută, cântăreaţa Selena Gomez, recompensată cu un disc de platină pentru albumul său, va transmite informaţii din timpului evenimentului live, inclusiv pe internet.

În calitate de gazdă a principalului show MTV EMA, ea va prezenta ce se va întâmpla pe scenă, câştigătorii şi alte momente importante ale serii, iar în zona de comunicare digitală, ea le va oferi fanilor EMA din toată lumea, în timp real, pe Twitter, informaţii din culisele galei şi detalii picante, pe site-ul www.mtvema.com.

Şi românii vor avea ocazia să urmărească live premiile MTV EMA din Belfast, pe MTV România, iar până atunci îşi pot vota artiştii români preferaţi pe www.mtv.ro, pentru categoria "Best Romanian Act". Anul acesta, la categoria "Best Romania Act" au fost nominalizaţi artiştii Alexandra Stan - "Mr. Saxobeat", Guess Who - "Manifest", Puya & Connect-R - "Americandrim", Fly Project - "Goodbye" - şi Smiley & Pacha Man - "Love is for free".

Lady Gaga conduce topul artiştilor cu cele mai multe nominalizări la MTV Europe Music Awards (EMA) 2011. Astfel, Lady Gaga este nominalizată la şase categorii la ediţia din acest an a MTV Europe Music Awards. Artista este urmată îndeaproape de Katy Perry şi Bruno Mars care au reuşit să obţină câte patru nominălizari. Cântăreaţa britanică Adele a fost şi ea nominalizată la trei categorii, la fel ca şi Justin Bieber şi trupa Thirty Seconds To Mars.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy. De asemenea, Selena Gomez şi-a lansat propria linie vestimentară, Dream Out Loud, şi a devenit ambasador UNICEF.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Selena Gomez va prezenta gala MTV Europe Music Awards 2011.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selena Gomez va prezenta gala MTV Europe Music Awards 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei