Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2011 - Anul XVI, nr. 227 (4825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Clooney s-a căsătorit într-un spot publicitar

Actorul american George Clooney joacă rolul unui bărbat care tocmai s-a căsătorit, într-un spot publicitar cu accente comice, realizat pentru o bancă norvegiană.

Starul american, care s-a despărţit de modelul italian Elisabeta Canalis la începutul acestui an, a jurat că nu se va mai căsători niciodată, după eşecul mariajului său cu Talia Balsam, încheiat printr-un divorţ ce a fost pronunţat în 1993.

George Clooney a decis să râdă de propria lui hotărâre referitoare la căsătorie şi a acceptat să filmeze o reclamă pentru banca norvegiană DNB NOR, în care o tânără mireasă se trezeşte în dimineaţa de după nuntă şi constată cu surprindere că George Clooney este soţul ei, informează express.co.uk.

În acest spot amuzant, tânăra blondă pare şocată atunci când descoperă pe degetul ei inelar un inel cu un diamant uriaş şi este uimită atunci când George Clooney intră în camera în care se afla şi începe să îi vorbească despre ceremonia din seara precedentă şi despre planurile lor.

Reclama se încheie cu următorul mesaj: "Unii oameni sunt norocoşi în viaţă. Pentru ceilalţi, economiile reprezintă un lucru inteligent".

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Spitalul de urgenţă" şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, seria "Ocean's", "Misterele Berlinului", "Noapte bună şi noroc!" şi "Michael Clayton".

Mai recent, actorul a putut fi văzut pe marile ecrane în "Citeşte şi arde/ Burn After Reading", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Omul care se holba la capre/ The Men Who Stare at Goats" şi "Americanul".

http://www.youtube.com/embed/C_8TGTKdrlY

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Clooney s-a căsătorit într-un spot publicitar.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Clooney s-a căsătorit într-un spot publicitar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei