Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2011 - Anul XVI, nr. 222 (4820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Brad Pitt au angajat foşti militari SAS pentru paza castelului din Franţa

Angelina Jolie şi Brad Pitt au angajat foşti militari din Special Air Service (SAS), o unitate specială din forţele aeriene britanice, pentru a asigura paza domeniului lor din sudul Franţei, după ce au aflat că bande mafiote ruseşti şi italiene au luat în vizor casele străinilor bogaţi din regiune.

Cei doi actori americani au apelat astfel la serviciile unor foşti militari din Special Air Service şi au instalat pe proprietatea lor din sudul Franţei un sistem de securitate extrem de sofisticat în valoare de 150.000 de lire sterline, informează contactmusic.com.

"Brad a angajat o echipă de militari SAS pentru a-i apăra, iar ei asigură paza proprietăţii 24 de ore din 24. Pot să vadă tot ce se petrece în jur, deoarece toate camerele de supraveghere sunt conectate la monitoare TV şi au senzori de mişcare. Camerele sunt wi-fi şi deci nu pot fi deconectate", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Potrivit aceleiaşi surse, castelul seamănă "cu un film din seria «James Bond»", deoarece camerele sale au fost echipate cu dispozitive de recunoaştere a amprentelor digitale.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat în regiunea Provence din sudul Franţei. Cuplul a cumpărat acest castel, în valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la începutul anului 2008. Domeniul, aflat în apropiere de Aix en Provence, include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi pădure.

Chateau Miraval este înconjurat de câteva hectare de fâneaţă, iar aleea care duce până în faţa castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorată pe ambele margini cu fântâni impresionante. Totodată, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscină uriaşă, înzestrată cu tobogane, unde copiii lor vor putea să se răcorească şi să se joace pe timpul verii.

În interiorul castelului se află două săli de gimnastică - una pentru Angelina Jolie şi o alta pentru Brad Pitt - un jacuzzi, o saună, o sală de biliard şi o sală imensă de bal.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt au angajat foşti militari SAS pentru paza castelului din Franţa.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie şi Brad Pitt au angajat foşti militari SAS pentru paza castelului din Franţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei