Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 sep 2011 - Anul XVI, nr. 220 (4818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum este cea mai periculoasă vedetă din spaţiul virtual

Top modelul şi prezentatoarea TV Heidi Klum a fost numită cea mai periculoasă vedetă din spaţiul online, descărcările unor conţinuturi cu ea sau despre ea, fiind "o uşă deschisă" pentru viruşi, informează Reuters.

Reprezentanţii companiei de securitate online McAfee au declarat că utilizatorii care caută să descarce conţinuturi cu Heidi Klum sunt de 10 ori mai predispuşi să îşi viruseze computerul. Ei sunt, de asemenea, predispuşi să îşi infecteze computerele cu viruşi care sunt construiţi pentru a fura date personale sau să primească e-mail-uri nesolicitate.

Piers Morgan, gazda unei emisiuni CNN şi fost editor al unui tabloid britanic, este cea mai periculoasă vedetă de sex masculin din spaţiul online, potrivit studiului anual realizat de McAfee.

Reprezentanţii McAfee au declarat că delincvenţii din spaţiul online se folosesc de numele unor vedete foarte populare pentru a-i atrage pe internauţi pe anumite site-uri, de unde îşi pot infecta computerele cu viruşi periculoşi.

Studiul mai arată că vedetele din lumea sportului şi cântăreţii sunt "mai siguri" pentru internauţi decât starurile de cinema şi modelele.

Actriţa Cameron Diaz s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai periculoase vedete din spaţiul virtual realizat de McAfee anul trecut, iar anul acesta, ea se află pe locul al doilea, urmată de Piers Morgan, Jessica Biel şi Katherine Heigl.

"Suntem puţin mai în siguranţă decât anul trecut, dar căutările online cu numele vedetelor pot genera în continuare rezultate riscante", a declarat Paula Greve, director de securitate al căutărilor web la McAfee.

"Internauţii trebuie să fie atenţi în special la conţinuturile periculoase care se ascund în locuri mici, precum URL-uri prescurtate care sunt răspândite prin intermediul site-urilor de socializare, al e-mail-urilor şi al mesajelor text", a mai spus ea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum este cea mai periculoasă vedetă din spaţiul virtual.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum este cea mai periculoasă vedetă din spaţiul virtual0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei