Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 sep 2011 - Anul XVI, nr. 220 (4818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt: Pretindeam că mariajul meu cu Jennifer Aniston era altceva decât era în realitate

Actorul american Brad Pitt a declarat, joi, pentru revista Parade că obişnuia să pretindă în timpul căsătoriei sale de cinci ani cu actriţa Jennifer Aniston că acel mariaj era altceva decât era în realitate, informează Reuters.

Totodată, Brad Pitt a spus că vorbele sale au fost interpretate în mod eronat de o serie de publicaţii americane care au dezbătut pe larg declaraţiile starului american.

Actorul în vârstă de 47 de ani a mai spus că, în prezent, este "un bărbat mulţumit", graţie relaţiei pe care o are cu partenera lui de viaţă, actriţa americană Angelina Jolie.

"A devenit foarte clar pentru mine că încercam să găsesc un film despre o viaţă interesantă, dar eu însumi nu duceam o viaţă interesantă. Cred că mariajul meu (cu Jennifer Aniston, n.r.) a avut o legătură cu acest lucru. Încercam să pretind că mariajul meu era altceva decât era în realitate", a explicat Brad Pitt.

Aceste declaraţii au fost interpretate pe larg în presa americană, numeroase publicaţii afirmând că Brad Pitt o găsea "neinteresantă" pe Aniston. Însă actorul a dorit să clarifice imediat această situaţie, printr-o declaraţie de presă emisă la scurt timp de agenţia care îl impresariază.

"Mă întristează faptul că totul a fost interpretat astfel. Jen (Jennifer Aniston, n.r.) este o persoană incredibil de generoasă, iubitoare şi amuzantă, care a rămas prietena mea. Este o relaţie importantă, pe care o preţuiesc foarte mult. N-am vrut să spun că Jen era plictisitoare, ci că eu însumi devenisem plictisitor - iar pentru asta, eu sunt cel vinovat", a spus Brad Pitt.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în 2000, iar după divorţul cuplului, pronunţat în 2005, actorul a evitat să vorbească despre fosta lui soţie.

În interviul acordat revistei Parade, Brad Pitt spune că şi-a petrecut cea mai mare parte din anii 1990 "încercând să se ascundă de celebritate".

"Începusem să mă plictisesc să stau pe canapea, ţinând în mână un joint şi să mă ascund", a spus actorul.

Deşi Pitt şi Jolie alcătuiesc un cuplu de mai bine de cinci ani, actorul a spus că nu se va căsători până când mariajele gay nu vor fi legalizate.

"Ne vom căsători atunci când toată lumea va putea să o facă", a repetat Pitt pentru revista Parade.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt: Pretindeam că mariajul meu cu Jennifer Aniston era altceva decât era în realitate.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt: Pretindeam că mariajul meu cu Jennifer Aniston era altceva decât era în realitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei