Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2011 - Anul XVI, nr. 219 (4817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adi Minune, audiat la Iaşi, unde este naş la o nuntă, în cazul furtului unei sticle de şampanie

Cântăreţul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, care participă la o nuntă în Iaşi la care este naş, a fost audiat, joi dimineaţă, de poliţiştii ieşeni, în legătură cu furtul unei sticle de şampanie de la o benzinărie din municipiu, reclamat în cursul lunii februarie.

Şeful Poliţiei Iaşi, Lucian Mursa a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Adi Minune a fost audiat joi de poliţişti, acesta fiind acuzat că în luna februarie a sustras o sticlă de şampanie dintr-o benzinărie din Iaşi, fără să o achite.

"Incidentul s-a petrecut la o benzinărie de la ieşirea din Iaşi, în zona Păcurari. Este acuzat că a luat sticla cu băutură fără să o plătească. A fost căutat în această perioadă pentru a fi adus la audieri, însă pentru că azi (joi – n.r.) el participă la o nuntă în Iaşi am profitat de ocazie şi l-am chemat la secţia de Poliţie”, a declarat şeful Poliţiei Municipale Iaşi.

El a afirmat că Adi Minune a fost cooperant în timpul audierilor şi că poliţiştii au vrut să afle în ce măsură gestul a fost intenţionat sau nu.

"E o situaţie delicată şi nu pot spune mai multe în privinţa anchetei”, a mai afirmat şeful Poliţiei municipiului Iaşi.

Adi Minune participă, joi, la nunta fiului lui Cosmos Tănase, cunoscut în lumea interlopă din Iaşi.

La nuntă, unde Adi Minune este naş, sunt aşteptate câteva sute de invitaţi din întreaga ţară.

La petrecere participă şi alţi cântăreţi de manele precum Dan Bursuc, Florin Salam, Cristi Nuca şi formaţia Fraţii de Aur.

Şeful Poliţiei Municipale Iaşi, Lucian Mursa, a mai declarat că a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi în legătură cu faptul că mireasa, care nu a împlinit nici 16 ani, nu are vârsta legală pentru a se căsători.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului, Tiberiu Bantaş a precizat că a discutat cu părinţii celor doi tineri, însă aceştia spun că este vorba de o simplă petrecere, şi nu de o nuntă.

"Legal nu avem ce face. Nu s-au dus nici la Starea Civilă, şi nici la biserică. Părinţii spun că e o petrecere privată. Ar trebui să mai aştepte câteva luni, până când fata împlineşte 16 ani”, a declarat Tiberiu Bantaş.

În luna februarie a acestui an, Adi Minune a fost surprins de camerele de luat vederi dintr-o benzinărie din Iaşi în timp ce lua o sticlă de pe raft, după care a ieşit fără să o plătească. El participase la o nuntă în Iaşi şi oprise maşina pentru a alimenta în benzinărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adi Minune, audiat la Iaşi, unde este naş la o nuntă, în cazul furtului unei sticle de şampanie.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adi Minune, audiat la Iaşi, unde este naş la o nuntă, în cazul furtului unei sticle de şampanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei