Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2011 - Anul XVI, nr. 217 (4815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fustele din piele, rochiile retro şi botinele, în tendinţe sezonul acesta

Fustele din piele, puloverele împletite, rochiile în stilul anilor 1960 şi botinele care acoperă glezna se numără printre principalele tendinţe în vogă în sezonul toamnă-iarnă 2011, informează femalefirst.co.uk.

În ceea ce priveşte culorile, sezonul toamnă-iarnă se aseamănă cu cel cald, deoarece designerii au propus ţinute vestimentare în culori puternice, precum portocaliu, roşu sau albastru imperial.

Pentru femeile care vor să fie la modă în acest sezon, sunt propuse o listă cu obiectele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba lor în această toamnă.

Piese într-o singură culoare - Specialiştii recomandă în acest sezon obiecte vestimentare într-o singură culoare, de preferinţă una puternică, combinate între ele pentru un efect - colour block.

Fusta midi - Este o piesă importantă în garderoba acestei toamne. Specialiştii recomandă fustele midi din piele, combinate cu pulovere împletite sau cămăşi în culori neutre.

Blana sintetică - O vestă din blana sintetică poate constitui acel obiect vestimentar care scoate din anonimat o ţinută. Această vestă poate fi asortată la jeanşi sau la fuste creion până la genunchi.

Imprimeuri retro - Inspiră-te din ţinutele anilor '60 şi '70 şi investeşte în rochii cu imprimeuri colorate care te vor scoate în evidenţă. Poţi opta pentru imprimeuri florale sau geometrice, ambele sunt la fel de atractive.

Botinele care acoperă glezna - Fie că alegi botine delicate din lac cu tocuri mici şi subţiri, fie că alegi unele cu platformă şi tocul înalt şi gros, cu siguranţă vei fi la modă. Specialiştii recomandă botinele din piele, care sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece şi ploios.

Capa - Este o piesa extravaganta, întâlnită pe toate podiumurile de prezentare ale caselor de modă, în acest sezon. Avantajul capei constă în faptul că este o piesă versatilă. Poate fi purtată cu jeanşi şi botine sau cu rochii elegante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fustele din piele, rochiile retro şi botinele, în tendinţe sezonul acesta.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fustele din piele, rochiile retro şi botinele, în tendinţe sezonul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei