Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2011 - Anul XVI, nr. 211 (4809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Regizorul Guy Ritchie a devenit din nou tată

Regizorul britanic Guy Ritchie a devenit din nou tată, după ce iubita sa, modelul Jacqui Ainsley, a născut un băieţel, luni, la spitalul Portland din Londra, informează dailymail.co.uk.

Jacqui Ainsley, în vârstă de 29 de ani, a născut prin cezariană, iar băieţelul este sănătos. Cuplul nu a decis încă ce nume va purta copilul.

Acesta este cel de-al doilea copil biologic al regizorului britanic. Guy Ritchie mai are un fiu biologic, Rocco, în vârstă de 10 ani, cu Madonna şi este în acelaşi timp tatăl adoptiv al lui David, în vârstă de şase ani, înfiat din Malawi împreună cu fosta lui soţie celebră.

Guy Ritchie, în vârstă de 42 de ani, şi Jacqui Ainsley sunt împreună de peste un an, însă au păstrat secretul asupra relaţiei lor, până în momentul în care fotomodelul a fost surprinsă de fotografii britanici pe când părăsea reşedinţa londoneză a regizorului, în iunie 2010, la o oră matinală.

Jacqui este un model de succes şi a pozat pentru campanii ale unor mărci precum Samsung, Sunsilk, Virgin Atlantic şi Myla Lingerie. De asemenea, a avut un mic rol în filmul "Să nu mori azi/ Die Another Day", din seria "James Bond", în care au jucat Pierce Brosnan şi Halle Berry.

Aceasta este prima relaţie sentimentală serioasă a regizorului de când a divorţat de Madonna, în 2008, după o căsnicie care a durat opt ani.

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt "RocknRolla", lansat în 2008, şi "Sherlock Holmes", lansat în decembrie 2009. "Sherlock Holmes" este o adaptare după povestirile poliţiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regizorul Guy Ritchie a devenit din nou tată.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regizorul Guy Ritchie a devenit din nou tată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei