Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2011 - Anul XVI, nr. 210 (4808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna va lansa un nou album de studio în primăvara anului 2012

Madonna va lansa un nou album de studio în primăvara anului 2012, a anunţat cântăreaţa americană într-un interviu acordat în timpul Festivalului de Film de la Veneţia, unde şi-a prezentat cel mai recent film pe care l-a regizat, lungmetrajul "W.E.", informează hollywoodreporter.com.

Cel de-al 12-lea album de studio al cântăreţei americane va fi lansat în primăvara anului 2012, iar primul single de pe acest material discografic va fi lansat în februarie sau în martie.

Artista americană a făcut publice aceste informaţii în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul Sveriges Television din Suedia, la Veneţia. Madonna se află în acest oraş italian pentru a-şi promova cel mai recent lungmetraj pe care l-a regizat, care a avut premiera mondială în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Veneţia, pe 1 septembrie.

Madonna a spus că "a început deja să lucreze puţin în studio pentru acest album" şi va continua să înregistreze la New York, până spre sfârşitul acestui an. Cântăreaţa americană a început înregistrările pentru noul album pe 4 iulie, informaţia fiind confirmată de managerul ei, Guy Oseary.

Totodată, cântăreaţa nu l-a corectat pe jurnalistul suedez care a spus că artista americană va face din nou echipă cu producătorul William Orbit, ceea ce pare să indice o confirmare pentru noua lor colaborare. William Orbit a fost producătorul şi compozitorul multor piese de pe albumul "Ray of Light", lansat de Madonna în 1998. Acest disc a debutat pe locul al doilea în topul Billboard 200, s-a vândut în peste 3,9 milioane de copii doar în Statele Unite şi a fost recompensat cu premiul Grammy la categoria "cel mai bun album pop".

Noul album al Madonnei va fi primul material de studio după "Hard Candy" din 2008, ce a inclus colaborări ale artistei americane cu Justin Timberlake, Timbaland şi Pharrell Williams.

Cel mai recent single original lansat de Madonna a fost "Celebration", inclus pe albumul - un material "greatest hits" - cu acelaşi titlu, ce a apărut pe piaţă în 2009.

"Hard Candy" a fost ultimul album de studio pe care Madonna l-a realizat în colaborare cu casa Warner Music.

Madonna a semnat apoi un contract revoluţionar, pe 10 ani, pentru 120 de milioane de dolari, cu promotorul Live Nation, care trebuie să se ocupe de înregistrarea albumelor, de activităţile de merchandising şi de organizarea turneelor artistei.

Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna va lansa un nou album de studio în primăvara anului 2012.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna va lansa un nou album de studio în primăvara anului 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei