Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 sep 2011 - Anul XVI, nr. 210 (4808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alexandra Stan şi Guess Who, printre cei nominalizaţi la MTV European Music Awards

Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who şi Fly Project sunt nominalizaţii din acest an la categoria Best Romanian Act a MTV European Music Awards (EMA) ce vor fi decernate la Belfast, în Irlanda de Nord, Marea Britanie, pe 6 noiembrie, informează MTV.

Alexandra Stan, cea mai nouă senzaţie a României, a primit o nominalizare la premiile MTV EMA Belfast 2011 pentru piesa "Mr Saxobeat", single care a propulsat-o pe artistă în fruntea topurilor autohtone, dar şi internaţionale. Piesele sale sunt difuzate în Franţa, Spania şi alte ţări din Europa, unde Alexandra se bucură de succes.

Nici Smiley nu a fost mai prejos în acest an - el a colaborat cu Pacha Man pentru piesa "Love is for free" care i-a adus pentru cea de-a treia oară o nominalizare la premiile EMA.

Puya, de asemenea, a realizat o colaborare inedită cu Connect-R, "Americandrim", o piesă în care vorbeşte despre pierderea identităţii naţionale. Artistul este la cea de-a doua nominalizare la premiul Best Romanian Act.

După hit-urile "Locul Potrivit", "EuGen" sau "Unu Altu", Guess Who a lansat piesa "Manifest" care i-a adus prima sa nominalizare la premiile MTV. Piesa a fost creată special pentru fanii artistului, iar în clip apar peste 50 de admiratori Guess Who.

Fly Project, adică Tudor Ionescu şi Dan Deneş, este unul dintre cele mai de succes nume în muzica dance din România, care a primit cea de-a doua nominalizare la EMA. Piesa cu care ei completează clubul select al nominalizaţilor la MTV European Music Awards este "Goodbye".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandra Stan şi Guess Who, printre cei nominalizaţi la MTV European Music Awards.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandra Stan şi Guess Who, printre cei nominalizaţi la MTV European Music Awards0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei