Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2011 - Anul XVI, nr. 208 (4806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a născut o fetiţă

Cântăreaţa britanică Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a născut o fetiţă în noaptea de joi spre vineri, la Cedars-Sinai Hospital din Los Angeles.

Melanie Brown şi soţul ei, Stephen Belafonte, au anunţat această veste printr-un comunicat remis site-ului Hellomagazine.com, în care au precizat că "atât mama, cât şi bebeluşul sunt fericiţi, sănătoşi şi se simt bine", informează contactmusic.com.

La începutul acestei săptămâni, cântăreaţa britanică anunţase că medicii îi vor provoca naşterea, dacă nu va intra în travaliu pe cale naturală.

Bebeluşul este primul copil al cântăreţei britanice cu soţul ei, Stephen Belafonte. Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani are deja două fiice - Phoenix Chi, în vârstă de 12 ani, şi Angel Iris, în vârstă de trei ani -, ambele provenind din relaţii anterioare.

Cuplul locuieşte la Los Angeles, alături de cele două fiice ale cântăreţei. Stephen Belafonte are la rândul său o fiică - Giselle, în vârstă de şase ani - dintr-o relaţie anterioară.

Mel B este cea de-a treia fostă membră a trupei Spice Girls care a confirmat că va deveni mămică în acest an, după ce două dintre fostele ei colege - Emma Bunton şi Victoria Beckham - au născut în luna mai, respectiv în luna iulie.

Mel B este considerată cea mai talentată dintre toate membrele trupei Spice Girls, fiind vocea dominantă a grupului. Cântăreaţa s-a mutat în 2003 la Los Angeles şi s-a căsătorit cu regizorul Stephen Belafonte în 2007, în oraşul Las Vegas.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Recent, presa britanică a publicat o serie de informaţii potrivit cărora membrele grupului Spice Girls intenţionează să se reunească pentru a filma un lungmetraj biografic şi pentru a cânta la ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a născut o fetiţă.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a născut o fetiţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei