Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 sep 2011 - Anul XVI, nr. 207 (4805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mel Gibson va plăti 750.000 de dolari fostei sale iubite, Oksana Grigorieva

Mel Gibson va plăti 750.000 de dolari fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, în cadrul unui acord prin care actorul australian va împărţi cu fosta lui parteneră de viaţă custodia asupra fiicei lor, Lucia, a anunţat, miercuri, un judecător din Los Angeles.

Potrivit acestui acord, Mel Gibson va plăti toate cheltuielile de întreţinere pentru casa în care locuieşte Lucia,  în vârstă de 22 de luni, a anunţat judecătorul Peter D. Lichtman. Oksana Grigorieva va avea dreptul de a locui cu fiica ei în acea reşedinţă, aflată într-o periferie a oraşului Los Angeles, până când Lucia va împlini 18 ani, moment în care întreaga proprietate va trece pe numele fetiţei.

"Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi condus acest caz la o înţelegere rezonabilă", a declarat Mel Gibson, în cursul audierii de miercuri.

Oksana Grigorieva, în vârstă de 40 de ani, a mulţumit, la rândul ei, judecătorului Lichtman şi a promis că îi va oferi fetiţei sale "tot ce este mai bun".

Mel Gibson a încheiat la începutul anului un acord cu parchetul american, într-un caz în care era acuzat de violenţă conjugală la adresa Oksanei Grigorieva, evitând astfel o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Suma de 750.000 de dolari va fi achitată până la 1 ianuarie 2016, în trei tranşe de câte 250.000 de dolari.

Acordul interzice celor două părţi să publice articole, cărţi sau "noi înregistrări" despre relaţia lor, făcând astfel referire la difuzarea către tabloidele americane a unei conversaţii telefonice în care Mel Gibson ţipa la Oksana Grigorieva.

În ianuarie 2010, actorul australian, în vârstă de 55 de ani, a fost acuzat de violenţă conjugală de către fosta lui iubită, cu care se afla în termeni deloc rezonabili, din cauza discuţiilor pe tema custodiei fiicei lor.

După o relaţie de trei ani, actorul australian şi cântăreaţa ucraineană s-au despărţit în 2010. Mel Gibson a obţinut custodia comună a fiicei sale, care va putea să solicite o parte egală din moştenirea actorului, alături de ceilalţi şapte copii ai starului australian, proveniţi din prima căsătorie a acestuia, cu Robyn Gibson.

Mel Gibson şi Grigorieva au dus un "război" al declaraţiilor şocante încă de când s-au despărţit, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

În martie anul acesta, actorul australian Mel Gibson a fost plasat de justiţia californiană în regim de eliberare condiţionată pentru trei ani şi somat să urmeze timp de un an cursurile unui program special de consiliere împotriva violenţei domestice. Actorul australian a fost condamnat, totodată, la muncă în serviciul comunităţii şi la plata unor amenzi.

Cântăreaţa Oksana Grigorieva a declarat, anul trecut, că Mel Gibson a lovit-o în zona feţei de mai multe ori, în reşedinţa din Malibu a cuplului. La rândul său, actorul australian a recunoscut că a lovit-o pe fosta lui iubită, dar a susţinut că a făcut acest lucru deoarece ea o "scutura" în acel moment pe Lucia, în timpul unei dispute verbale.

Ulterior, actorul australian a declarat că Oksana Grigorieva a încercat să îl şantajeze şi să obţină de la el câteva milioane de dolari, cu ajutorul mai multor înregistrări ale unor conversaţii telefonice.

După despărţirea celor doi, cântăreaţa a declarat că relaţia ei cu Mel Gibson a început cu patru ani înainte şi nu cu doi ani înainte, aşa cum s-a afirmat în presă. Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-o perioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie. Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat în aprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că este însărcinată.

Oksana Grigorieva, pianistă şi fost model, şi-a lansat albumul de debut, un material pop, în august 2009.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness", considerat un eşec comercial. El a regizat, totodată, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mel Gibson va plăti 750.000 de dolari fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mel Gibson va plăti 750.000 de dolari fostei sale iubite, Oksana Grigorieva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei