Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 sep 2011 - Anul XVI, nr. 206 (4804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anne Hathaway ar putea juca în filmul "Les Miserables"

Actriţa Anne Hathaway, care a găzduit gala Oscarurilor în februarie şi a interpretat cu această ocazie un cântec din musicalul "Les Miserables", ar putea să joace în filmul omonim, ce va fi regizat de Tom Hooper, alături de Hugh Jackman, al cărui nume a fost, de asemenea, vehiculat în distribuţie.

Potrivit broadwayworld.com, Hugh Jackman, cel căruia Hathaway i-a cântat "On My Own", o melodie din longevivul musical "Les Miserables", la gala premiilor Oscar din acest an, a dorit ca actriţa să fie distribuită în viitoarea ecranizare, în rolul Fantine.

Despre Jackman, presa americană a scris la începutul anului că îl va interpreta pe Jean Valjean în filmul "Les Miserables" ce va fi regizat de Tom Hooper, cineast premiat cu Oscar în februarie pentru "Discursul regelui". Până în prezent, însă, nu a fost anunţat oficial niciun nume din viitoarea distribuţie.

Potrivit itsonthegrid.com, şi alţi actori au fost curtaţi pentru acest proiect, printre care Russell Crowe, pentru rolul lui Javert, Geoffrey Rush - Thenardier, Helena Bonaham Carter - Madame Thenardier, Hayden Panettiere, Miranda Cosgrove, Lucy Hale şi Emma Watson - pentru rolurile Eponine şi Cosette - şi Amy Adams şi Rebecca Hall - pentru Fantine.

Hugh Jackman trebuia să îşi reia rolul Wolverine într-un spin-off din seria "X-Men", însă retragerea regizorului Darren Aronofsky a provocat amânarea acestui proiect, posibil până în primăvara anului viitor.

Pe de altă parte, "Les Miserables", o producţie Working Title şi Universal, semnată de britanicul Cameron Mackintosh, ar urma să fie filmată din februarie 2012, în Marea Britanie.

Musicalul "Les Miserables", după romanul omonim de Victor Hugo, a fost prezentat prima dată la Londra, la Barbican, pe 8 octombrie 1985, iar din 2004 se joacă la Queen's Theatre. Pe 8 octombrie 2006, la cea de-a 21-a aniversare, spectacolul a devenit cel mai longeviv musical din lume, depăşind recordul deţinut anterior de "Cats", iar anul trecut, în ianuarie, a ajuns la 10.000 de reprezentaţii.

Anne Hathaway, care nu a confirmat că va juca în film, urmează să apară pe marile ecrane anul viitor în rolul Catwoman din pelicula "The Dark Knight Rises".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anne Hathaway ar putea juca în filmul "Les Miserables".
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anne Hathaway ar putea juca în filmul "Les Miserables"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei